Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář Mzdy – předpisy a zákony 2019
Dne 29.01.2019 v 08:15


Víte, jaké jsou novinky od 1.1.2019? Nevíte? Přihlašte se! ...

Na základě letitých zkušeností pořádáme tradičně seminář až po uzavření mezd za prosinec minulého roku, tedy v době, kdy aktuálně potřebujete s platnými novinkami skutečně začít pracovat a kdy už je celá řada nejasností u novinek vysvětlena odpovědnými institucemi. Nic tedy nestihnete zapomenout. Pokud byste ale měli vědět nějakou informaci před termínem semináře, informujeme vás e-mailem ihned po závazném přihlášení na seminář.

Seminář „Aktuální stav mzdových předpisů a zákonů v roce 2019" bude zaměřen na výklady a stanoviska ke změnám legislativy platné od začátku roku 2019 v jednotlivých oblastech:

> zákoník práce,
> všeobecné zdravotní pojištění,
> nemocenské a důchodové pojištění,
> daně z příjmů (nejenom ze závislé činnosti),
> zákon o zaměstnanosti a další související zákony a předpisy,
> GDPR a zákon o zpracování osobních údajů.

V teoretické části se RNDr. Libor Pěchouček s použitím datového projektoru zaměří také na roční zúčtování daně ze závislé činnosti a funkčních požitků, výpočet povinného podílu osob se zdravotním postižením a na elektronickou komunikaci s různými institucemi. Na dopoledne 8:15 - 12:00 je plánována obecná (teoretická) část, po obědě 12:30-14:30 seznámíme obecně (teoreticky) s roční závěrkou za rok 2018 ve mzdách a pak ukážeme na příkladu systému SoftAg, jak jsou prezentované změny zapracovány do počítačových programů. Máte-li již znalosti mzdové problematiky pro rok 2019, můžete se zúčastnit jen odpolední části, pak se přihlašujte pod kódem SUM.

Registraci na seminář provedete -Z D E- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte v zahradě restaurace. Začátek a konec semináře je navázán na autobusové spojení. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci se lze občerstvit i dobře naobědvat, podívejte se na jídelní lístek

Přihláška na seminář Mzdy - předpisy a zákony 2019 k vytištění. 

Další akce:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz

Poznámka redakce: placená inzerce.

Spádová oblast: Plzeň, Město Touškov, Horní Bříza, Třemošná, Kaznějov,  Starý Plzenec, Nýřany, Heřmanova Huť, Kladruby, Dobřany, Chotěšov, Stod, Přeštice, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Domažlice, Poběžovice, Hostouň, Bělá nad Radbůzou, Rozvadov, Přimda, Stráž, Staré Sedlo, Bor, Černošín, Konstantinovy Lázně, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Úněšov, Manětín, Mariánské Lázně, Planá, ... .



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro