Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Koho chcete za starostu?


Anketa - V úterý 7.listopadu 2006 v podvečer si námi zvolení zastupitelé ...

vyberou mezi sebou starostu. Když jste byli volit, měli jste svého favorita na starostu. Otázka je, zda se váš favorit vůbec dostal do zastupitelstva.



Naše redakce připravila anketu "Hlasujte, koho chcete za starostu". V anketě si můžete vybrat jednoho z nově zvolených zastupitelů, kterého byste zvolili za starostu a kliknete na jeho jméno levým tlačítkem myši, čímž mu dáte svůj hlas. Zastupitelé v anketě jsou seřazeni abecedně podle příjmení. Z každé IP adresy, pomocí které jste připojeni k internetu, lze hlasovat pouze jednou, takže za uživatele počítačových sítí připojených přes jednu IP adresu bude hlasovat pouze ten první, ostatní už hlasovat nebudou moci. Takže neváhejte!



Skutečný starosta bude zvolen v úterý na prvním zastupitelstvu, které začíná v 17:00 v obřadní síni radnice. Bude zajímavé porovnat zvoleného starostu s tím, který získá nejvíce hlasů v anketě.












Dne 07.11.2006:Redakce www.stribro.cz


22.08.2010 - 19:53:52
vzpominka - OPRAVA PŘEKLEPU : ... snížit vysoké procento nezaměstnanosti .....
22.08.2010 - 19:52:02
vzpominka - Přeji všem Stříbrňákům, aby si zvolili za starostu toho, kdo je schopen snážit to děsivě vysoké PROCENTO nezaměstnaných .....
11.01.2008 - 18:05:21
Dosty - Karel Ticháček
05.11.2006 - 11:29:37
Pepa - Reaguji na připomínky, že nemůžete hlasovat, i když nejste zapojeni v počítačové síti. Vesměs se jedná o uživazele připojené bezdrátem s neveřejnou IP adresou. Ve skutečnosti jste zapojeni v počítačové síti poskytovatele bezdrátu a nemáte-li přidělenou pevnou veřejnou IP adresu, tak máte smůlu. Jistě pochopíte, že nelze obráceně povolit přidat hlas na každé kliknutí, to by pak anketa zcela ztratila smysl.



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro