Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Roční školení řidičů referentů 2019
Dne 31.01.2019 v 09:00


Víte, co je nového v silničním provozu? Nevíte? Přihlašte se! ...

Školení řidičů referentských vozidel je určeno:

  • zaměstnancům, kteří nemají v pracovní smlouvě povolání řidič, ale používají služební auto nebo svoje soukromé auto v zaměstnání.
  • podnikatelům, kteří používají firemní auto nebo svoje soukromé auto k podnikatelským účelům (píší si na něj "cesťák")

Uvedeným osobám vzniká povinnost zúčastnit se školení opakovaně. Zaměstnavatel je povinen zajistit zaměstnancům školení o právních a ostatních předpisech k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, které doplňují jejich odborné předpoklady a požadavky pro výkon práce, které se týkají jimi vykonávané práce a vztahují se k rizikům, s nimiž může přijít zaměstnanec do styku na pracovišti, na kterém je práce vykonávána, a soustavně vyžadovat a kontrolovat jejich dodržování. Vyžaduje-li to povaha rizika a jeho závažnost, musí být školení podle věty první pravidelně opakováno. 

Školení proběhne pod vedením zkušeného učitele autoškoly ve čtvrtek 31. ledna 2018 od 9:00 v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte v zahradě restaurace. Prezence 15 minut před zahájením.  V restauraci se lze občerstvit i dobře naobědvat, podívejte se na jídelní lístek
 Účastníci po absolvování školení obdrží doklad o proškolení potvrzený učitelem autoškoly.

Registraci na školení provedete -Z D E- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na Školení řidičů referentských vozidel k vytištění.  

Další akce:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz 

Poznámka redakce: placená inzerce.

Spádová oblast: Plzeň, Město Touškov, Horní Bříza, Třemošná, Kaznějov,  Starý Plzenec, Nýřany, Heřmanova Huť, Kladruby, Dobřany, Chotěšov, Stod, Přeštice, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Domažlice, Poběžovice, Hostouň, Bělá nad Radbůzou, Rozvadov, Přimda, Stráž, Staré Sedlo, Bor, Černošín, Konstantinovy Lázně, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Úněšov, Manětín, Mariánské Lázně, Planá, ... .



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro