Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář Zelená nafta – novela 2019
Dne 11.05.2019 v 09:00


Víte, jak podat žádost o vratku zelené nafty a co je nového? ...

Malým podnikatelům ze zemědělské prvovýroby, rybníkářství a hospodaření v lese se často finančně nevyplatí nechat si „žádost“ o vratku části spotřební daně (zelenou naftu) dělat externě např. od účetní, a proto o ni ani nežádají. Absolvent semináře získá potřebné znalosti, aby si zelenou naftu dělal sám.

Seminář má za cíl seznámit s platnou legislativou pro rok 2019, jakým způsobem lze vést evidenci podkladů pro „žádost“ o vratku spotřební daně, jak a v jakých termínech z těchto podkladů sestavit „Přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z minerálních olejů“, jaké přílohy k přiznání připojit a jak toto přiznání podat Celnímu úřadu. V ceně vzorové formuláře. Vše výše uvedené bude předváděno na počítači s videoprojekcí.

V druhé části pak probereme novou „jednodušší“ variantu prokazování spotřeby pohonných hmot „normativem minimální spotřeby“ v závislosti na evidenci využití půdy v registru půdy LPIS nebo evidence hospodářských zvířat v Integrovaném registru zvířat (IZR.).

Cena semináře 699 Kč je se slevou pro osobu přímo podnikající v oblastech s nárokem na vratku, pro ostatní 1.490 Kč/osobu.

Registraci na seminář provedete -Z D E- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte v zahradě restaurace, vjezd vlevo od budovy motorestu. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci se lze občerstvit i dobře naobědvat, podívejte se na jídelní lístek.

Přihláška na seminář Zelená nafta - novela 2019 k vytištění. 

Předchozí seminář:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz

Poznámka redakce: placená inzerce.

Spádová oblast: Plzeň, Město Touškov, Horní Bříza, Třemošná, Kaznějov,  Starý Plzenec, Nýřany, Heřmanova Huť, Kladruby, Dobřany, Chotěšov, Stod, Přeštice, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Domažlice, Poběžovice, Hostouň, Bělá nad Radbůzou, Rozvadov, Přimda, Stráž, Staré Sedlo, Bor, Černošín, Konstantinovy Lázně, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Úněšov, Manětín, Mariánské Lázně, Planá, ... .



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro