Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Kurzy vedení daňové evidence a účetnictví
Dne 06.01.2018 v 08:00


na počítači o lednových sobotách. ...

Kurzy jsou určeny začátečníkům a nepředpokládají žádné hlubší znalosti. U obou kurzů jsou vítané základní znalosti problematiky podnikání (vystavování faktur, placení hotovostí a bankovním účtem apod.). Absolventi kurzů získají přehled o moderním způsobu vedení daňové evidence či podvojného účetnictví s využitím počítače. Kurzy jsou celodenní a konají se o listopadových sobotách od 8:00 v zasedací místnosti firmy SoftAg ve Stříbře.

V kurzu daňové evidence bude probráno účtování v peněžním deníku, daňové a nedaňové příjmy a výdaje, odlišnosti pro plátce a neplátce DPH, vedení knihy pohledávek a závazků, roční závěrka v daňové evidenci, daňové odpisy dlouhodobého majetku, sestavování daňových přiznání k dani z přidané hodnoty a k dani z příjmů fyzických osob.

V kurzu podvojného účetnictví bude probráno sestavení optimálního účtového rozvrhu, analytická evidence účtů, základní ustanovení postupů účtování, zaúčtování běžných případů, rozdělení daňových a nedaňových výnosů a nákladů, evidence dlouhodobého majetku a jeho odpisování, sestavování daňových přiznání k dani z přidané hodnoty a k dani z příjmů.

Vše výše uvedené bude předváděno na počítači s videoprojekcí. Pokud si donesete vlastní notebook, obdržíte demoverzi programů. Na kurz se lze předem domluvit i na zapůjčení počítače.

Kurzy daňové evidence a podvojného účetnictví jsou den a půl (12 hodin) společné, takže zájemci je mohou za 4.490 Kč absolvovat oba najednou. 

Absolventi výše uvedených kurzů jako bonus mohou do 28. února 2018 zakoupit účetní programy SoftAg (Účetnictví nebo Daňovou evidenci) se slevou ve výši 50% ceny odpovídajícího kurzu.

Registraci na kurz daňové evidence provedete -ZDE- a na kurz podvojného účetnictví -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo vyplněnou pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na kurz Vedení daňové evidence k vytištění.

Přihláška na kurz Vedení podvojného účetnictví k vytištění.

Následující akce:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz

Poznámka redakce: placená inzerce.

 



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro