Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář DPH v roce 2018, DPH v EET
Dne 30.01.2018 v 08:15


Víte, jaké jsou novinky v DPH? Nevíte?

Na základě letitých zkušeností pořádáme seminář až po uzavření DPH za předchozí zdaňovací období, tedy v době, kdy aktuálně potřebujete s platnými novinkami skutečně začít pracovat a kdy už je celá řada nejasností vysvětlena odpovědnými institucemi. Nic tedy nestihnete zapomenout. Pokud byste ale měli vědět nějakou informaci před termínem semináře (např. pro vystavování daňových dokladů), informujeme vás e-mailem ihned po závazném přihlášení na seminář.

Seminář "Novela DPH 2017, DPH versus EET" bude zaměřen na aktuální stav zákona o DPH s důrazem na novinky, které vstoupily v platnost během posledního roku (změna v podání přes datovou schránku, loňská prázdninová novela DPH, změna sazeb, sazba nealko piva či novin, zrušení některých ustanovení týkajících se kontrolního hlášení ústavním soudem, atd.) a zejména pak na rozsáhlé změny v novele DPH pravděpodobně platné od 1. července 2017. To vše je naplánováno na dopoledne 8:15 - 12:00. Po obědě 12:30-14:30 probereme rozdíly ve vykazování DPH dle zákona o Evidenci tržeb a jak se s nimi vypořádat a jak na základě praktických zkušeností nastavit evidenci tržeb, aby byla použitelná i pro evidenci DPH a zaúčtování. Čas do 14:30 považujte za orientační, díky dotazům a diskusím k nim naše semináře často končí později. Po skončení semináře ukážeme zájemcům na příkladu systému SoftAg, jak jsou prezentované změny zapracovány do počítačových programů na vedení elektronické evidence tržeb, účetnictví a daňové evidence.

Registraci na seminář provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte v zahradě restaurace, vjezd vlevo od budovy motorestu. Začátek a konec semináře je navázán na autobusové spojení. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci se lze občerstvit i dobře naobědvat, podívejte se na jídelní lístek.

Přihláška na seminář DPH v roce 2018, DPH v EET k vytištění. 

Následující akce:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz

Poznámka redakce: placená inzerce.



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro