Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 24. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



PC kurz evidence zboží/materiálu/služeb s EET
Dne 07.01.2018 v 09:00


prodejem na účtenky/faktury v prodejnách/restauracích/službách/skladech, ...

Kurz je určen začátečníkům, nicméně základní znalosti problematiky evidence skladu zboží nebo materiálu (naskladňování, vyskladňování, prodej) jsou výhodou. Absolventi kurzu získají přehled o moderním způsobu vedení skladové/prodejní evidence s využitím počítače. Kurz je celodenní a koná se v neděli od 9:00 do 16:00 v zasedací místnosti firmy SoftAg ve Stříbře.

Kurz nevyžaduje žádné vstupní znalosti, je určen pro všechny, kteří se chtějí seznámit s moderním způsobem evidence skladu zboží/materiálu/výrobků/služeb s tiskem (EET) účtenek/faktur či příjmových EET dokladů v prodejnách, restauracích či při poskytování služeb s využitím počítače. Evidence stavu zboží či materiálu při prodeji není podmínkou, ale je možné si ji kdykoli nastavit. Režim naskladnění včetně vnitro naskladnění např. výrobků, obecný (vnitro) výdej, evidence objednávek, dodací listy, faktury, účtenky. Automatizovaný odpis materiálu na výrobky dle receptury/kusovníku. A celá řada dalších funkcí.

Vše výše uvedené bude předváděno na počítači s videoprojekcí. Pokud si donesete vlastní notebook, obdržíte demoverzi programu. Na kurz se lze předem domluvit i na zapůjčení počítače.

Absolventi kurzu jako bonus mohou do 31.1.2018 zakoupit  skladový program Zásoby SoftAg se slevou ve výši 50% zaplacené ceny kurzu.

Registraci na kurz Evidence skladu zboží/materiálu na počítači provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo vyplněnou pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na kurz Evidence skladu zboží/materiálu na počítači.

Následující akce:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz

Poznámka redakce: placená inzerce.



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro