Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 1. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Inzerujte na Českém poháru v cyklokrosu,
Dne 25.09.2009 v 12:00


který se jede 26. září 2009 ve Stříbře. ...

Jedná se o mimořádnou sportovní akci, kterou bude vysílat i Česká televize. Zúčastní se jí celá česká cyklokrosová špička v čele s dvojnásobným vicemistrem světa z posledních dvou světových šampionátů Zdeňkem Štybarem. Právě díky stříbrskému rodákovi Zdeňkovi Štybarovi je přislíbena účast celé řady předních světových jezdců, takže stříbrský závod Českého poháru v cyklokrosu, který se jede pod názvem TOI TOI Cup, bude asi nejkvalitněji obsazený závod celého seriálu cyklokrosových závodů. To samozřejmě ovlivňuje i zájem sdělovacích prostředků.

První kategorie startuje již v 11:00, poslední v 15:30. V doprovodném programu vystoupí plzeňský Švejk Band a skupina Hamleti (Háma, Gondík, ...). Pro návštěvníky je připravený velký výběr různorodého občerstvení, vstup je zdarma, takže se očekává velká návštěva.

Ještě i Vy máte možnost podílet se na úspěchu prvního ročníku cyklokrosového závodu ve Stříbře buď sponzorováním závodu nebo zakoupením reklamního místa na trati již od 2.000 Kč. Pokud máte nebo si necháte udělat bannery, tak lze umístit reklamu v cílové rovince či na lukrativním místě na trati (TV kamery). Reklamu lze umístit i na stupních vítězů či na cílové bráně. Jako bonus bude logo zveřejněno na již zmíněných internetových stránkách závodu.
 
Máte-li zájem o sponzorování nebo reklamu, ozvěte se e-mailem na FanStyby@stribro.cz, obratem obdržíte další informace.

Cyklokros Stříbro 26.9.2009 - záložka TOI TOI Cup - podzáložky uvítání, propozice, trať a sponzoři.

Internetové stránky Zdeňka Štybara.





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro