Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



14.4. DAVID KOLLER v KONSTANTINKÁCH - PŘEDPRODEJ V PLNÉM PROUDU
Dne 14.04.2022 v 21:00


Na samém začátku prodlouženého velikonočního víkendu budou mít Konstantinky i svátek hudební

David Koller chce zase zažít atmosféru klubů. a po 14 letech se do nich vrací a kromě ostřílených hitů přiveze i nové písničky.

A právě tento skvělý hudební zážitek se chystá na Velikonoce do Konstantinových Lázní. Na samý počátek velikonočních svátků je totiž připraven koncert fenomenální osobnosti českého bigbítu DAVIDA KOLLER. Ten přijede do Konstantinek se svojí kapelou v rámci jarního Acoustic tour 2022.

Jeho hudební kariéra neodmyslitelně spojená s kapelou Lucie, ale také s dalšími zásadními rockovými formacemi, je rozmanitá, hluboká a syrová stejně tak jako hudba a texty, které skládá. Zpěvák a bubeník v jednom patří ke klíčovým muzikantům generace tuzemského bigbítu.

Partička skvělých muzikantů kolem Davida se na jaře vrací k akustickým koncertům. Během večera zazní například Chci zas v tobě spát, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Gypsy Love, Amerika, Recidiva nebo Lovec střelec doktor&vědec. „Unplugged turné jedem sice už popáté, ale vždy k písničkám přistupujeme jinak a cizelujeme aranžmá. A podle ohlasu to baví i fanoušky, kteří mluví o prostoru, barvě a zvuku, který nebývá vždy v našich luzích a hájích ke slyšení,“ popisuje David Koller.

Koncert roku v Konstantinkách si nemůžete nechat v žádném případě uniknout.

PŘEDPRODEJ JIŽ BĚŽÍ NA SMSTICKET - ZDE






Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro