Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



2.4. MHS a hvězdný host JAKUB TŘASÁK - live stream z MC Panteon
Dne 02.04.2021 v 19:30


Tentokrát velikonoční charitativní speciál na podporu sbírky

Vložený charitativní speciál streamových koncertů z cyklu "Báječné jaro pod PSA" z MC Panteon Konstantinovy Lázně tentokrát s MHS Petra Kráti Kratochvíla.

Velká část hudbymilovných lidiček nejen v Plzeňském kraji zná hudebníka a zvukaře Petra "Kráťu" Kratochvíla velmi dobře. Všeobecně je o něm známo, že je to muzikant a zvukař tělem i duší. Ale jak to tak bývá, neštěstí nechodí po horách. Nejenže teď, v době koronavirové krize, je jeho práce pozastavena, ale aby toho nebylo málo, tak „Kráťovi“ vykradli garáž, kde měl uskladněné všechny věci potřebné pro jeho zvukařskou práci. A tím v podstatě definitivně přišel o svůj zdroj obživy. Prostředky se využijí na pořízení vybavení na ozvučování koncertů, alespoň v základním provedení.

Proto speciální on-line koncert ZDE,  proto dobročinná sbírka na Donio.cz  ZDE

+ SPECIÁLNÍ HOST - JAKUB TŘASÁK !!

Pamatujete v devadesátkách na takového sympatického na krátko ostříhaného klučinu s houslemi, který na ně neskutečně válel? Ano JAKUB TŘASÁK. Nyní je z Jakuba houslista uznávaný po celém světě - a v pátek přijede do Konstantinek jako host live streamu skupiny MHS.
!!! TAK TO SE MÁME NA CO TĚŠIT !!!
 
 




Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro