Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Beseda s Vláďou Jarošem


22. 4. 2022 proběhla na Gymnáziu ve Stříbře beseda s moderátorem.

Jaká je práce rádiového moderátora si asi každý z nás dokáže představit. Do jaké míry ale odpovídá naše představa realitě, se ovšem dozví jen málokdo. Studenti třídy G7 z Gymnázia ve Stříbře jsou však jedni z těch, kteří měli tu možnost poslechnout si, co doopravdy za veselými hlasy z rádia stojí.

V rámci výuky mediálního semináře jsme se setkali s panem Vladislavem Jarošem, který za mikrofonem a mixážním pultem sedí už nějaký ten pátek. Náplní besedy bylo jeho povídání o kariérních zkušenostech, zejména o práci moderátora v rádiu. Zmínil se o svém dřívějším moderování na rádiu Kiss Proton, o zklamáních při konkurzech, konkurenčním a nekompromisním prostředí na pracovišti či o zkušenostech s celebritami. Díky jeho otevřenosti jsme poznali pravou tvář médií, zejména nekalé praktiky bulvárního tisku. Nebylo opomenuto ani téma financování a provozu internetového rádia Smile, za kterým se skrývá právě tvář (nebo spíše hlas) Vládi Jaroše.

Beseda nám pomohla odhalit, jak to v mediálním světě funguje, a ukázala nám, že všechno není takové, jak se může na první pohled zdát.

Anežka Brahová, studentka třídy G7

 





Dne 27.04.2022:Adéla Mottlová





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro