Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 3. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Zpracujeme daňovou evidenci nebo účetnictví za rok 2015 se slevou ještě letos
Dne 15.12.2015 v 09:00


Nechte si udělat nezávaznou cenovou nabídku. …

S blížícím se koncem roku nabízíme možnost zpracování daňové evidence nebo účetnictví za měsíce leden až listopad letošního roku. Z donesených dokladů předběžně zjistíme daňový základ tak, abyste ho měli čas ještě do konce roku snížit případnými nákupy a tím snížit i platby sociálního a zdravotního pojištění fyzických osob.

Zároveň Vám garantujeme 10% slevu z ceníkové ceny zpracování daňové evidence/účetnictví v případě, že všechny doklady za leden až říjen a většinu za listopad dodáte ke zpracování nejpozději ve středu 16. prosince 2015. Předem Vám uděláme cenovou nabídku, abyste se mohli dopředu rozhodnout, zda od nás zpracování chcete.

Doklady ke zpracování přijímáme v naší kanceláři ve Stříbře za kinem v I. patře nad prodejnou potravin. Schůzku si dopředu domluvte na uvedeném e-mailu nebo telefonu. Doklady lze převzít po předchozí domluvě i v Boru nebo v Tachově.

Zpracovávat dodané doklady budeme zákazníkům v pořadí, v jakém je donesli. Neváhejte tedy, nemuseli bychom zrovna Vaše zpracování do konce roku stihnout, protože současně vedeme běžná měsíční zpracování našim stálým zákazníkům.

V lednu jsou naše účetní plně vytíženy uzavíráním čtvrtletních a měsíčních DPH, takže pokud máte zájem na klidném uzavření daní za letošní rok, tak je právě nyní nejvyšší čas začít. Slevu pak dostanete i na zpracování zbylých dokladů za listopad a prosinec v případě, že je dodáte do úterý 2. února 2016.

Předložením dokladů zároveň zjistíte, zda máte vše v pořádku, tedy např. že jste nepřekročili obrat pro povinnou registraci DPH a nestali jste se ze zákona plátci DPH, či zda nechybí žádný bankovní výpis, ... . Zatím je ještě dostatek času na řešení problémů, v případě potřeby vám můžeme i odložit datum podání daňového přiznání k dani z příjmů daňovým poradcem.

Jaroslava Hrábková
zpracování daňové evidence, účetnictví, mezd a daní
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 605 877 038
E-mail: uctarna@softag.cz

Jak lze ještě zlevnit zpracování?

Připravte se včas na zavedení Elektronické evidence tržeb (EET)!

Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: Jaroslava Hrábková, SoftAg STŘÍBRO s.r.o.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro