Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 24. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář Elektronická evidence tržeb (EET)
Dne 16.04.2016 v 09:00


Podnikatelé, víte na co a jak se máte připravit? ...

Seminář Elektronická evidence tržeb (EET) bude zaměřen na to, jak se na zpřísněná pravidla v evidenci tržeb připravit, co bude muset podnikatel udělat, aby dostál změnám, které jsou v průběhu roku 2016 připravovány k zavedení do praxe. Budou probrány základní principy, postupy a povinnosti při elektronické evidenci tržeb, vymezení evidované tržby, jak dělat storna a opravy evidované tržby, jak evidovat tržbu v případě zastupování jiným podnikatelem či evidence tržby ve zjednodušeném režimu. Dozvíte se, které tržby jsou vyloučené z evidence tržeb. Budou osvětleny pojmy autentizační údaje a certifikát pro evidenci tržeb či doba odezvy. Dozvíte se o možnostech technických řešení.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte na zahradě restaurace. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci se lze občerstvit i dobře naobědvat, podívejte se na jídelní lístek. Na dopoledne 8:15 - 12:00 je plánována obecná (teoretická) část, po obědě 12:30-14:30 budou probrány možnosti praktického technického řešení.

Registraci na seminář provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na seminář Elektronická evidence tržeb.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz


Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: Ing. Josef Hrábek, SoftAg STŘÍBRO s.r.o.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro