Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Zdarma předvedeme EET jen za 99,- Kč měsíčně
Dne 26.03.2020 v 16:00


Poslední vlna EET začíná 1.5.2020. ...

Níže uvedené zájemcům zdarma předvedeme: 
- Tachov 26.3.2020 od 16:00 v bývalé restauraci Lidový dům.
- Stříbro 27.3.2020 od 16:00 zasedací místnosti firmy SoftAg STŘÍBRO. 

Z důvodu omezené kapacity se zájemci musí předem zaregistrovat v pracovní době na telefonu  604 951 057 nebo e-mailem s uvedením jména, IČO a telefonem  na skoleni@softag.cz, přičemž v odpovědi na e-mail vám buď požadovaný termín a čas potvrdíme nebo v případě zaplnění termínu nabídneme jiný.

Chcete-li znát všechny svoje EET povinnosti, přihlaste se na seminář k EET.

Na trhu je dostatek praxí a konkurenčním bojem zlevněných nabídek na zařízení EET, ale zároveň i dostatek zkušeností podnikatelů z první a druhé vlny EET s jejich provozem, spolehlivostí a servisem. Ptejte se jich proto na jejich zkušenosti.

Pokud máte počítač s připojením k internetu a tiskárnu, stačí vám počítačový EET program a nic víc nepotřebujete.

Vyzkoušejte si počítačový EET program ZDARMA už DNES !!!

Režim zadávání celkové částky:

Chcete-li vše dělat jako dosud a jen si co nejjednodušeji splnit své EET povinnosti, předvedeme vám počítačový program, do kterého neplátci DPH budou zadávat jen celkovou částku k platbě, stejně tak plátci DPH s jednou sazbou DPH, přičemž program sám dopočte základ a daň.

Bude-li celková částka obsahovat dvě sazby DPH, budou muset plátci DPH zadat vedle celkové částky ještě celkovou částku jedné daně, zbytek opět dopočte program. Po zadání údajů program odkomunikuje přes internet s webem finanční správy a vytiskne účtenku požadovanou EET.

Máte-li svůj starý program, který neumí EET a máte již základy a daň spočtené, lze si vybrat režim, ve kterém zadáte základy DPH, program dopočte DPH, které ale můžete i upravit.

Režim KASA:

Pokud máte starou pokladnu, do které jste zadávali pouze cenu zboží a množství, v tom případě využijete režim programu „KASA“, do kterého lze navíc zadat i skupinu zboží s přednastaveným DPH tak, jak si sami předem nastavíte. Režim KASA tedy plně nahrazuje původní pokladny. Po výběru skupiny zboží se přednaplní a přeskočí název skupiny, na který se lze v případě potřeby vrátit a přepsat ho skutečným názvem prodávaného zboží, který se pak v případě tisku položkové účtenky vytiskne, takže už nemusíte zákazníkovi vypisovat ještě jednu účtenku, protože EET účtenka pak má veškeré náležitosti potřebné pro reklamaci zboží. Při tisku si lze samozřejmě vybrat, zda tisknout pouze EET účtenku s celkovou částkou nebo účtenku položkovou.

Místo skupin zboží si můžete zadat až 99 prodávaných položek včetně jejich prodejních cen a tisknout pak účtenku včetně názvů prodávaných položek. Lze pořizovat zboží i snímačem čárového kódu EAN. V případě nečitelnosti EAN kódu lze zadat krátký kód nebo vyhledat zboží pomocí nápovědy zadáním části jeho názvu. Pokud byste chtěli požívat více jak 99 položek, nabídneme vám jiný program.

Cena EET programu při roční platbě vychází při přepočtu na měsíc pro neplátce na 99,- Kč včetně DPH na měsíc a pro plátce na 99,- Kč bez DPH na měsíc. Program si budete moci zdarma nainstalovat na odzkoušení.

Pokud nemáte počítač, tiskárnu (účtenek) či internet, seznámíme vás s nejlevnějšími možnostmi pořízení chybějících částí potřebných pro provoz EET včetně možného mobilního řešení  s využitím automobilu, či pokladního šuplíku na peníze a snímače čárového kódu.

Dále vám nabídneme variantní počítačový program, který umí evidovat jednotlivé prodávané položky včetně jejich případného zařazení do sazeb DPH, takže program si sám dopočte nejenom celkovou částku k zaplacení, ale i daň a odpovídající základy DPH, pak odkomunikuje s webem finanční správy a vytiskne klasickou účtenku doplněnou o náležitosti EET. Program lze provozovat jak bez evidence stavu skladu, tak s evidencí stavu skladu.

Základní informace k EET najdete ZDE,  další informace pak ZDE.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
Mobil pro registraci na předváděčku: 604 951 057
nám. Svobody 219, Stříbro
E-mail: skoleni@softag.cz

Spádová oblast: Plzeň, Město Touškov, Horní Bříza, Třemošná, Kaznějov,  Starý Plzenec, Nýřany, Heřmanova Huť, Kladruby, Dobřany, Chotěšov, Stod, Přeštice, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Domažlice, Poběžovice, Hostouň, Bělá nad Radbůzou, Rozvadov, Přimda, Stráž, Staré Sedlo, Bor, Černošín, Konstantinovy Lázně, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Úněšov, Manětín, Mariánské Lázně, Planá, ... .





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro