Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář Elektronická evidence tržeb (EET)
Dne 22.03.2020 v 09:30


Pro výběr pro vás nejlepšího EET řešení potřebujete znát problematiku - Tachov 26.3.2020 nebo Stříbro 8.4.2020. ...

Komplexní problematiku EET za vás nevyřeší účetní, tu si musíte řešit sami, nejlépe s předstihem před jejím zaváděním. Abyste si ale mohli vybrat pro vás to nejlepší řešení, musíte znát problematiku EET. Proto jsme pro vás připravili seminář v ideálním termínu před poslední vlnou EET. Jednak by dle příslibu měla být již k dispozici metodika pro podnikatele z poslední vlny EET a jednak na trhu v té době bude již dostatek praxí a konkurenčním bojem zlevněných nabídek.

V teoretické části se dozvíte vše, co byste měli vědět o EET a v praktické části krátce možnosti, jak se s EET vypořádat. Seznámíme Vás se zkušenostmi z provozu EET v restauracích, pensionech i obchodech. Na závěr Vám předvedeme EET komunikaci v praxi s připojením na internet, i co se stane v případě, že internet přestane být dostupný.

Seminář Elektronická evidence tržeb (EET) je zaměřen na to, jak se na zpřísněná pravidla v evidenci tržeb připravit, co musí podnikatel udělat, aby vyhověl zákonu. Budou probrány základní principy, postupy a povinnosti při elektronické evidenci tržeb, vymezení evidované tržby, jak dělat storna a opravy evidované tržby, jak evidovat tržbu v případě zastupování jiným podnikatelem či evidence tržby ve zjednodušeném i zvláštním režimu. Dozvíte se, které tržby jsou vyloučené z evidence tržeb. Budou osvětleny pojmy autentizační údaje a certifikát pro evidenci tržeb či doba odezvy. Dozvíte se o možnostech technických řešení.

Seminář se koná v Tachově v bývalé restauraci Lidový dům, Prokopa Velikého 497 – vchod zprava po prvních schodech (bez občerstvení). Ve Stříbře pak v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte na zahradě restaurace, vjezd vlevo od budovy motorestu. V restauraci se lze občerstvit i dobře najíst, podívejte se na jídelní lístek.  Prezence 15 minut před zahájením. Nejdříve bude probrána obecná (teoretická) část a návazně pak možnosti praktického technického řešení včetně předvedení EET komunikace v praxi.

Registraci na seminář provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

  • 26.03.2020 09:30 - 14:30 Tachov čtvrtek - registrace,
  • 08.04.2020 09:00 - 14:00 Stříbro středa denní - registrace,
  • 08.04.2020 17:00 - 22:00 Stříbro středa večerní - registrace.


Přihláška na seminář Elektronická evidence tržeb (EET) k vytištění.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Mobil servis EET: 604 951 057
Mobil kancelář: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz


Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.

Spádová oblast: Plzeň, Město Touškov, Horní Bříza, Třemošná, Kaznějov,  Starý Plzenec, Nýřany, Heřmanova Huť, Kladruby, Dobřany, Chotěšov, Stod, Přeštice, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Domažlice, Poběžovice, Hostouň, Bělá nad Radbůzou, Rozvadov, Přimda, Stráž, Staré Sedlo, Bor, Černošín, Konstantinovy Lázně, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Úněšov, Manětín, Mariánské Lázně, Planá, ... .





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro