Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Štybar oslavil titul s Fan klubem


Zdeněk musel odletět se svým týmem hned ...

po MS zpět do Belgie a proto oslavy titulu se svými fanoušky odložil až po sezóně. Ve čtvrtek 4.3.2010 se sešel se svým Fan klubem a s pozvanými hosty v Sytně. Svým fanouškům přivezl jako dar závěsnou fotografii svého prvního vítězství v duhovém trikotu mistra světa v belgickém Vorselaaru, kde vyhrál finálový závod a tím i celou sérii Superprestige.

Fanoušci mu zase na oplátku po přípitku přichystali to, na co se celou sezónu těší a co kvůli životosprávě nemůže - obrovský hamburger s hranolky a majonézou. A protože všude říkal, že si dá s fanoušky jedno pivo, tak to dostal také, ovšem třílitrovou láhev, aby odpovídala velikosti hamburgeru. Zdeněk se o hamburger nakonec rozdělil svými stájovými kolegy Petrem Dlaskem a Karlem Hníkem, ale jenom proto, aby mu zbylo místo na vynikající kančí guláš. Z piva pak udělal všem fanklubákům novou pěnu v jejich sklenicích.

Po celý večer se na stěně promítaly fotografie z celé uplynulé sezóny a na závěr závod MS v Táboře 2010 kategorie Elite. Byla to příjemná tečka za uplynulou sezónou a všichni si Zdeňka náležitě užili.

Fotogalerie.

Videogalerie.

Přivítání Zdeňka v rodném Stříbře

Video - jak Zdeněk ke čtyřem titulům mistra světa přišel.

Minulý závod.

Jak se stát členem Fan klubu Zdeňka Štybara?

Odkaz na www stránky Zdeňka Štybara.




Dne 05.03.2010:Ing. Josef Hrábek #ZŠ#





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro