Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



L.a.p.i.d.a.r.i.u.m.


... Baroko Valeč v sobotu 12.9. Od 14 h mše svatá,v 16h koncert skupiny Ritornello, divadelní představení Jedem s medem, videomapping ,lapidárium a další. Krásné babí léto objednáno předem !

Zámek Valeč kousek za hranicemi Plzenského kraje  opět přichystal návštevníků překvapení. Vlastně celý areál zámku spolu s barokním parkem a  Braunovými sochami a mnohá další zákoutí jsou skvělým výletem s poučením zejména pro rodiny s dětmi. Letos Vás ohromí novinka v zámeckém sklepení. Lapidárium.

Lapidárium soch Matyáše Bernarda Brauna je inscenací světel a stínů a hlavně úžasných soch a sousoší..tklivá mystická hudba tvoří kulisu hototo úžasu vjemu smyslů sochařova umění. V objektu bývalé zámecké kovárny najdete ucelený soubor na dvou místech celkem je zde na 28 soch a sousoší. Ojedinělá úžasná akce až se Vám zatají dech. Nechte si na to dosti času, je opravdu třeba to zažít ...

... ony sochy před Vašima očima takřka obživnou. Přicházejí z daleké minulosti k nám, návštěvníkům 21. století s tajemným poselstvím..

---------------------------

12. září 2020 se zde konají barokní slavnosti, takže to můžete spojit. V zámecké prádelně mají pořád ty skvělé učnovské párky, výbornou kávu, domácí zákusky a koláče, jo a točené chlazené s bělostnou pěnou, i nealko..

Pěkný výlet bratru 50 km.





Dne 11.09.2020:Jan Picka


08.09.2020 - 20:17:31
Onza - Hlavní program začíná v 14h mší v kostele Sv.Jana Krtitele,potom následuje další kulturni program přímo v areálu zámku, barokní divadlo a další...



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro