Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



STŘÍBRO S CENOU ZLATA




          O uplynulém víkendu se ve Žďáru nad Sázavou konalo11. GALA Mistrovství České republiky mladších žáků v nohejbale jednotlivců. Stříbrský Baník tam reprezentoval mladý teprve desetiletý Ondřej Tolar. Tento všestranně nadaný mladý nohejbalista, nenechal nikoho na pochybách, že se vydal po stopách svého staršího bratra. Ten letos vyhrál ve své kategorii všechny tři tituly.
   24 žáků bylo rozděleno do 6 skupin. Ondra s přehledem svoji skupinu vyhrál a postupně vyřazoval jednoho favorita za druhým a probojoval se až do finále. Tam ale těsně po boji podlehl hráči Modřic. Ač věkově i postavou patřil spíše do druhé poloviny startujících, tak svými výkony patřil ke špičce, což s povděkem kvitoval i přihlížející trenér mládežnické reprezentace.
Ondrova cesta do finále:
Baník:Karlovy Vary 2:0
           Radomyšl"    2:1
            Žďár nad Sáz "B" 2:0
            Modřice "A" 2:0
            Radomyšl "B"2:0      
            Žďár "A" 2:1
            Modřice "B":0:2
Trenér Petr Tolar řekl po turnaji: "Ondra si získal sympatie všech přihlížejících nejen svou hrou, ale i vystupováním, čímž skvěle reprezentoval nejen Baník, ale i město Stříbro."
Pozn.: Ondra je nejen nohejbalista, ale i vystupuje a zpívá na "prknech co znamenají svět". A protože zpívání je jeho druhý velký koníček, tak celou zpáteční cestu z Vysočiny si krátil popěvkem "..tak jsem druhej, no a co? co? co,....." K velké nelibosti řidiče.

 Václav Tolar





Dne 16.09.2019:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro