Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Větrniky s. R. o.


Větrné elektrárny Bor ( článek z roku 2019)

Na Tachovsku máme, světe div se první větrné elektrárny, div současného technologického umu 21.stoleti. Vidět je můžete zblizka a to v katastru obce Damnov nedaleko cyklostezky směr Pavlovice.. Mohutné snad 150ti metrové stožáry s rozpětím 112 metrů větrniku stojí jako mohutné monumenty naší doby. Doby postdotacni a doby miliardářske, kdy Ti malí a bezvýznamní človecici jenom ziraji... No,svět patří přece vyvoleným a Ti druzí jsouce zde již pouze trpeni,zatím..

točí se nebo netočí . Parta stamgastů Damnovské hospůdky  již jako jednu z mála nezavřelo EeTě ?, má nový výhled. Jeden ze dvou větrniku stojí za humny.. No netočí netočí, šak maj čas do 30.6, kdy jim konči stavební povolení vydané Mů Tachov VUP. Ale až se roztočí, tak už je nic nezastaví, ať se Vám tolibi nebo ne.

V České republice máme celkem na 200 větrniku, což pokryje spotřebu el. energie cca 31 tisíc domácností . Ty dva co navždy poznačili panenskoutachovskou přírodu ty pokryjí spotřebu 310 domácnosti ??, jo ,Je to moc nebo málo, procentuelně asi 2% tachovska ptáte se jakažejenavratnost 250 investovanych milionů že?

že  no nemusí Vas to přece zajímat, dotace to daj, teda my všichni člověčíci... Zajimavostijsou ovšem nápisy v němčině  výrobcem je německá firma a taky pražská adresa investora.. Jo nanavrsichokolo Pragy , no 310.000 pražských domácnosti by tedy pokrylo  2000 větrniku  Určitě by se tam vešly..a ani by tolik nevadily..nám tachovským teda určitě..

  Jo a co na to damnovšti štamgasti? Jdou  na to vod damnovskyho lesa. Založili si club Vetrniky s. R. o. Bez éétě..





Dne 19.10.2020:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro