Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



MX: Ve Stříbře úřadovali úřadující mistři


Napínavé závody MMČR sajdkár a čtyřkolek přinesly vítězství favoritů...

Vydařeným pokračováním 72. sezóny na Terénu sv. Petra se stal podnik MMČR sajdkár a čtyřkolek, který se konal 26. května 2019. Pořadatelský tým AMK Stříbro potvrdil schopnosti, zkušenosti a pracovitost. Přes dlouhodobé sucho připravil dráhu mistrovské úrovně a dokázal ji ukropit. Odměnou mu byla vysoká sportovní úroveň a chvála účastníků včetně zástupců mateřského Autoklubu ČR.

Prestiž stříbrského závodiště také tentokrát vybičovala soupeřící jezdce k výkonům na hranici možného. Na trati se stále něco zajímavého dělo a přihlížející neměli šanci se nudit. Přestávky navíc vyplnil svojí show kaskadér na čtyřkolce Richard Mošna. Bitvám na terénu přihlíželo více než půldruhého tisíce lidí.

Mezi sajdkárami se prosadili úřadující mistři Petr Kolenčík – Matěj Hejhal, fanoušci ale nejvíce hltali strhující souboje 4 sajdkár o zbylá místa na stupních vítězů. Také ve čtyřkolkách zvítězil loňský mistr republiky Zdeněk Poláček, i když to vůbec neměl snadné.

Podrobnější zpravodajství, výsledky a odkazy na média najdete zde: http://www.amkstribro.cz/news/uradujici-mistri-uradovali/

Pořadatelé z AMK Stříbro děkují všem za návštěvu a dovolují si pozvat veřejnost také na závěrečný letošní motokros. V neděli 29. září se na velké trati včetně „stříbrské bestie“, proslulého obřího skoku přes silnici, pojede finále západočeského přeboru.

Foto: Pavel Šroubek





Dne 17.06.2019:Ing. Miroslav Šimek





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro