Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Soutěžní sezona úspěšně zakončena!  




V pátek 24. 5. 2019 se tři skupiny vydaly do pražské Lucerny soutěžit na Finále MIA Festival 2019. První skupinu tvoří pouze dvě členky a to Anna Vydrová (11 let) a Eliška Vydrová (9 let), které v Plzni v regionálním kole vybojovaly 1.místo. Jako trenérka se přiznám, že jsem ani nedoufala v to, že z Prahy dovezeme medaili. Jelikož jsem znala předem startovní listinu a viděla, jak silné soupeřky holky mají, chtěla jsem hlavně to, aby si Anička a Eliška zkusily finále a získaly nové zkušenosti. Sesterské cheer DUO nezklamalo, ukázalo, co v nich je, a s velkým bodovým náskokem se dostalo na 1.místo!!! Pro celý náš tým to byla obrovská výhra, všechny členky naše duo velice podporovaly. Cheer DUO A+E se sestavou Sweet but psycho se stává celorepublikovým vítězem a věříme, že v příštím roce odvede stejně dobré výsledky. 

Další bojovnice byly dvě juniorské skupiny. Skupina Diamonds bojovala za kategorii PROFI CHEER 10-11 let (průměr) a skupina Sparkles za kategorii PROFI CHEER 11-12 let (průměr). Bylo pro nás velkou poctou, že jsme v kategorii profi, kam jsme byly porotou přeřazeni v regionálním kole. O to mnohem těžší jsme to ale měly ve finále. Proti nám soupeřily i skupiny ze Slovenska. Obě dvě skupiny předvedly maximální výkony, ale samozřejmě uznáváme, že soupeři byli úžasní. My opět víme, co děláme špatně, co napravit a co vylepšit. Obě skupiny si tedy odvezly ve své kategorii 3. místo. Tohle celé by nebylo bez pomoci dvou coach asistentů - Daniely Pleskačové a Adély Peevové. Obě dívky se věnují tanci, milují tvorbu choreografie, učí se vedení týmu a dalším aspektům důležitým pro vedení týmu. 

Na závěr bych chtěla sdělit, že od září se konečně Cheerleaders Silverteam rozroste o další skupinu. Bude to skupina Cheer 7- Senioři. Skupina je vytvořena především pro středoškoláky a žáky 9. tříd základní školy. Kdo by měl zájem, stále do našeho týmu přibíráme zájemce všech věkových kategorií a to 3-18 let. 

Jitka Zaoralová, DDM Stříbro

 





Dne 29.05.2019:Jitka Slívová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro