Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Houslový recitál Aleny Bulínové


A také obrazy Evy Modré, milá akce ve stříbrské knihovně

Vlastně to nebyl recitál, ale sólo koncert pro housle. Paní Alena připravila pro návštěvníky nejen autorské čtení z knihy - Tati s laskou-ale také skvěle zahrála houslový solokoncert.Součástí celé akce byla také výstava obrazů paní Evy Modré. Komorní prostředí knihovny ,kdy posluchařči jsou v přímém kontaktu s účinkujícím hudebníkem je velmi zavazující, ale také velmi obohacující, jak pro samotného hudebníka,tak jeho posluchače... paní Alena Bulínová na sobě velmi pracuje a kdo sleduje její hudební vystoupení delší dobu ,byl z jejího koncertu nadšený..

Abstrakní obrazy  Evy Modré zaujaly návštěvníky nejen svými barvami,ale především nápadem. Její jemně tonované přechody, držíce barevnou linii námětu vtahují diváka vnimatele do malířčina světa plného fantazie světa a jenom názvy obrazů upřesnují poetické vize a představy jiného malířčina světa. Z obrazů paní Evy ovšem cítíte pozitivní energii,ale také jemné vnitřní fantazie jejího ženského vidění světa..

Někdy se to tak stane, že se stanete byť nechtěně součástí jakéhosi malého dobrodružství a cítíte se třeba jako lev v kleci. Tedy spíše lví smečka v kleci. Zůstali jsme uzamčeni za železnou mříží vstupních dveří, které zřejmě uzamkla paní ulízečka, ne a ne ji otevřít ...ale vše nakonec dobře dopadlo , tak zase někdy příště..

-------------------------------

Houslový koncert paní Aleny Bulínové mohou posluchači slyšet v pátek 24.5  v den, kdy se koná Noc kostelů a to v Konstantinových lázních v Baptistické modlitebne v budově bývalého kina. 





Dne 16.05.2019:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro