Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Výsledky kandidátů do zastupitelstva 2018


Exkluzivní seznam všech kandidátů seřazený podle hlasů ...

Připravili jsme pro Vás zajímavé shrnutí, které jinde nenajdete. Tabulka obsahuje všechny kandidáty, kteří se ucházeli o místo v novém zastupitelstvu seřazené podle absolutního počtu hlasů. Žlutě jsou podbarveni ti, kteří se do nového zastupitelstva dostali - tabulku zobrazíte kliknutím na obrázky pod článkem.

Jak dopadli jednotliví kandidáti do zastupitelstva v rámci své kandidátky se můžete podívat  na níže uvedených odkazech:

ANO 2011

Česká pirátská strana

Česká strana sociálně demokratická

Komunistická strana Čech a Moravy

NEZÁVISLÍ PRO STŘÍBRO





Dne 06.10.2018:RNDr. Libor Pěchouček


09.10.2018 - 07:51:49
patocka - Je třeba si uvědomit, že zastupitele jsme si již zvolili. Nyní přichází fáze, kdy si oni ze svých řad zvolí starostu, místostarostu ( DOUFÁM ŽE POUZE JEDNOHO - nebo se bude opět kšeftovat?) a radu. Komunální politika je o lidech a konkrétních tvářích, takže pls. netahejte do toho stranické nešvary z vyšší politiky. Pozn. nebuďme naivní, dohoda kdo s kým už byla dávno předjednána.
07.10.2018 - 14:14:15
kure - Blahopřeji Ano k výsledku voleb a věřím, že spolu s ČSSD vytvoří koalici, která bude pro město přínosem v jeho dalším rozvoji. Byl bych rád, aby někteří splnili i své předvolební hlasy s tím, že se při neúspěchu z města odstěhují. PS. prodám zachovalý nosič kol na auto, málo používaný, vlastně jen jednu dovolenou. V případě zájmu volejte bývalého starostu.
07.10.2018 - 12:00:50
Mila - Jediná koalice je možná s ČSSD. Ta po loňském debaklu v parlamentních volbách i u voličů ve Stříbře přežila svou smrt na rozdíl od ODS, která pro jistotu ve Stříbře spáchala sebevraždu, aby svými hlasy (Böhm, Strankmüller, Neuberger) dotáhla spolu s přeběhlicí od ČSSD Špilerovou ve Stříbře ANO k vítězství. ČSSD se na republikové úrovni s ANO spálila a byl by to pro ní začátek konce, kdyby to zkoušela i ve Stříbře, zvláště když stříbrský lídr vykazuje stejné chování jako ten republikový.
07.10.2018 - 07:55:12
Martin Záhoř - Vážení spoluobčané, přátelé, děkujeme Vám za velikou podporu, kterou jste nám dali. Je pro nás obrovským závazkem do budoucna. Budeme pracovat minimálně jako dosud a budeme plnit náš volební program. Zatím je za námi první krok. Nyní se musíme stát součástí koalice. Doufám, že se to podaří. Ještě jednou všem upřímně děkujeme za Vaši podporu. Za hnutí ANO 2011 Martin Záhoř.



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro