Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Krádež volebních bannerů za bílého dne !!!


Naše nezávislé pátnáctikolo vyjelo do ulic ...

Stříbra a stalo se jedním ze sympatických symbolů voleb. Ještě před jejich konáním však kolo dojezdilo z té nejpodlejší příčiny. Bylo ukradeno volebními soupeři!

Nestačilo jim k uspokojení, že po webových stránkách a sociálních sítích rozvěsili žlučovité pomluvy, jejichž „anonymní“ autoři se prozradili svou dikcí a opakovanými pravopisnými chybami. „Nejzábavnější“ je pak společná chyba logická, kdy anonymové neustále zmiňují „kroužkování“ kandidátů na volebním lístku stejně jako je „kroužkuje“ tým ANO na svých facebookových stránkách.

Společné kolo Nezávislých bylo pro někoho volebním „bizárem“, na jiné působilo doslova jako červený hadr na býka, pro nás to naopak byla milá podpora od talentované učitelky výtvarného oboru naší ZUŠ, se kterou strávila desítky hodin práce.Podrážděným soupeřům ruply nervy.

A tak synchronně s neumělou virtuální negativní kampaní vyrazil navíc do akce pan říkejme mu třeba Jarda, člověk pochybné pověsti a vulgárního vystupování, ze sociálních sítí a z konspiračních schůzek u kostelíku známý horlivý přívrženec stříbrského ANO. A počínal si podobně neuměle jako jeho milovaní političtí šíbři.

Pod dojmem beztrestnosti se nejprve ohlásil telefonicky a vyhrožoval, že banner s kolem Nezávislých musí do večera zmizet ze zábradlí terasy domu v centru Stříbra. Když se tak nestalo, sprostě vlezl na cizí pozemek a banner s kolem ukradl. Aby nebylo pochyb, že proti Nezávislým bojuje s vervou, odcizil nám i sousední volební banner. 

Těmto praktikám říkáme rozhodné NE. Děkujeme Policii ČR za rychlé prošetření. Ve věci podáváme trestní oznámení.





Dne 04.10.2018:Bc. Karel Lukeš


05.10.2018 - 07:45:27
Martin Záhoř - Dobrý den, přečetl jsem si tento komentář a musím se zcela jasně ohradit, že hnutí ANO je spojováno s touto záležitostí. My jsme nikoho nenabádali k tomuto činu. Ohledně krádeže, byl bych rád, aby to vyšetřily orgány činné v trestním řízení, zda byl skutek skutečně spáchán. Nedovolím si to bez znalosti situace komentovat. Karle bylo by dobré nešířit takové pomluvy.
05.10.2018 - 06:41:58
Dolnas - Gaston be cool, chill out and relax. A raději volte piráty. Za nimi nestojí Plzáci a spol., kteří připravili rybáře o sádky, myslivce o honitby a nechtěli prostřednictvím lží tady Gastona na naší zemědělské škole podvodem získat plnou moc...
04.10.2018 - 22:26:10
Alois - Gaston je jméno lachtana jihoafrického, který žil v pražské zoologické zahradě mezi léty 1991 až 2002. Proslavil se v době povodní 2002, kdy jej ze zoologické zahrady odnesla voda. Gaston doplaval po Vltavě a Labi až do Německa, kde byl chycen a následně vyčerpáním uhynul.
04.10.2018 - 22:08:52
Gaston - Přečetl jsem si tento příspěvek a musím se ohradit. Jako trenér atletiky vedu děti k férovosti a umění vážit si i poraženého soupeře. Karle! Z Tvých slov si mohu vyčíst, že i já jako člen ANO kandidující na jeho kandidátce schvaluji krádež. To asi ne! Z uvedených "pomluv" se ke mně donesla jen ta, ve které je popisováno Tvoje působení v BAníku Stříbro. Dalo by hodně práce spočítat, kolik času současné vedení včetně předsedů oddílů věnovalo a věnuje času, aby vyřešilo škody, které za Tvého předsednictví vznikly.Nepomohl jsi vůbec. Na štěstí pomohlo město Stříbro. Je mně 70 let, mnoho jsem zažil. Ale nechápu, jak mohou "nezávislí" dát tolik peněz do volební kampaně v malém městě jako je Stříbro. Vynaložené peníze jistě překročí půl milionu. Proč za každou cenu chtějí mít nadpoloviční většinu v novém zastupitelstvu? Jsem rád, že jsi mne upozornil, abych nepoužil slovo kroužkování, i když jej používá skoro každý, včetně televize. Pochopitelně všichni budou vědět, jak mají volit. Dáváte jim mnoho materiálů, kde to uvádíte. Přeji všem voličům, aby vybrali takové zastupitelstvo, které bude nejvíce a nejlépe pracovat pro rozvoj města a lidí v něm žijících. Vladislav Moravec.



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro