Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Máte zaplacenou daň z nemovitých věcí?
Dne 31.05.2016


Pokladna na územním pracovišti FÚ Stříbro je zrušená!!! ...

Ve středu 1. června 2016 je splatná daň z nemovitých věcí, což je dřívější daň z nemovitostí. Poplatníkům daně z nemovitých věcí, u nichž na zdaňovací období roku 2016 došlo ke změně výše daně oproti předchozímu roku, případně oproti částce vypočtené v daňovém přiznání, sděluje místně příslušný finanční úřad novou výši daně nejčastěji hromadnými předpisnými seznamy, které jsou zpřístupněny k nahlédnutí ve dnech pondělí a středa od 8:00 do 17:00 na územním pracovišti Finančního úřadu ve Stříbře.

Finační správa ČR rozešle v průběhu května "daňové složenky". Pokud složenku z jakéhokoli důvodu nedostanete do 25. května, zajděte se informovat na územní pracoviště Finačního úřadu ve Stříbře v pondělí nebo ve středu v době od 8:00 do 17:00. Nepočítejte ale s tím, že daň zaplatíte jako v předešlých letech v pokladně na FÚ, protože ta je od 1. září 2015 zrušená!!! Občanům je zasílána daňová složenka označená jako Poštovní poukázka A doklad V/DS, která nepodléhá poštovnímu poplatku.



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.


21.05.2016 - 08:47:33
foretka - Nedá mi to nereagovat: Co takhle formulaci, cituji, "Nepočítejte ale s tím, že daň zaplatíte jako v předešlých letech v pokladně na FÚ, protože ta je od 1. září 2015 zrušená!!!" nahradit formulací "Vážení spoluobčané, současně si vás dovolujeme upozornit, že pokladna FÚ Stříbro je od 1.9.2015 zrušená ..." hned to zní jinak, že...



Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro