Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 5. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



MX: Západočeský pohár
Dne 30.04.2016 v 12:00


První z letošní trojice motokrosových závodů na Terénu sv. Petra.

Na Terénu sv. Petra ve Stříbře zahájí svůj premiérový ročník Západočeský pohár v motokrosu. Nová série se pojede pod záštitou Autoklubu ČR a hlavními organizátory budou sdružená střediska motokrosu Nepomuk, Střední Čechy a Chomutov.

Soutěžními kategoriemi budou junioři na strojích 65 a 85 ccm, hobby jezdci kubatur MX1 a MX2 (licence C), dále veteráni nad 40 let a nebude chybět ani rychlá třída Open pro piloty licencí A a B. Celodenní program zahájí v 8:00 volné tréninky, od 9:45 se pojedou kvalifikace a samotné závodní rozjížďky startují od 12:00 h. Kompletní časový plán naleznete na stránkách pořadatele www.amkstribro.cz.

Lákadlem pro stříbrské fanoušky by tentokrát mohl být i premiérový start místní hvězdičky Dominika Kučeříka v ostrém závodě na domácí trati. Domča se letos učí na větším stroji KTM o objemu 65 ccm a zlepšuje se závod od závodu. Bude to ve Stříbře už na bednu? Přijďte se podívat!

Kromě sportovní zábavy Terén sv. Petra nabídne divákům tradiční komfort, ať už jde o jinde nevídaný výhled na celou trať, bohatou nabídku občerstvení, prostorné parkoviště, kulturní sociální zařízení anebo výkonné ozvučení oživené komentářem Petra Maršálka a Míry Šimka. Mládež do 15 let má vstup zdarma, dospělí za lidových 80 Kč. V ceně je zahrnuto i parkování, bohatý informační bulletin a vstup do depa jezdců.

Pořadatelé z AMK Stříbro srdečně zvou všechny příznivce k návštěvě. Nikde jinde si motokros neužijete jako u nás! Akce je spolufinancována městem Stříbro.

Grafika: Václav Šůcha





Autor: Ing. Miroslav Šimek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro