Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Kurzy vedení daňové evidence, účetnictví, ...
Dne 07.11.2015 v 08:00


Kurzy jsou určeny začátečníkům a nepředpokládají ...

žádné hlubší znalosti. U obou kurzů jsou vítané základní znalosti problematiky podnikání (vystavování faktur, placení hotovostí a bankovním účtem apod.). Absolventi kurzů získají přehled o moderním způsobu vedení daňové evidence či podvojného účetnictví s využitím počítače. Kurzy jsou celodenní a konají se v sobotu od 8:00 v zasedací místnosti firmy SoftAg ve Stříbře.

V kurzu daňové evidence bude probráno účtování v peněžním deníku, daňové a nedaňové příjmy a výdaje, odlišnosti pro plátce a neplátce DPH, vedení knihy pohledávek a závazků, roční závěrka v daňové evidenci, daňové odpisy dlouhodobého majetku, sestavování daňových přiznání k dani z přidané hodnoty a k dani z příjmů fyzických osob.

V kurzu podvojného účetnictví bude probráno sestavení optimálního účtového rozvrhu, analytická evidence účtů, základní ustanovení postupů účtování, zaúčtování běžných případů, rozdělení daňových a nedaňových výnosů a nákladů, evidence dlouhodobého majetku a jeho odpisování, sestavování daňových přiznání k dani z přidané hodnoty a k dani z příjmů.

Absolventi výše uvedených kurzů jako bonus mohou do 31.3.2016 zakoupit účetní programy SoftAg se slevou ve výši 50% ceny odpovídajícího kurzu.

Registraci na kurz daňové evidence provedete -ZDE- a na kurz podvojného účetnictví -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo vyplněnou pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na kurz Vedení daňové evidence k vytištění.

Přihláška na kurz Vedení podvojného účetnictví k vytištění.

Následuje kurz "Zpracování mezd, daňové minimum.

Jana Langová
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz


Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: Jana Langová, SoftAg STŘÍBRO s.r.o.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro