Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 3. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



MX: Finále MOTUL CUPu ve Stříbře
Dne 11.10.2015 v 12:45


Terén nabídne vyvrcholení přeboru Čech západních, středních a severních...

V neděli 11.10.2015 na Terén sv. Petra ve Stříbře zavítá MOTUL CUP, sdružený přebor středisek motokrosu středních, severních a západních Čech. Diváci se mohou těšit na kvalitní motokrosovou podívanou vyšperkovanou bitvou o celkové pořadí v oblíbeném seriálu.

V tradičně pestrém programu se tentokrát nepředstaví junioři ani třeba veteráni klasici. Soustředíme se pouze na velké mašiny. Střelce v hlavních přeborových třídách MX2 a MX1 doplní veteráni na soudobých strojích. Vloženými závody budou pohárové třídy Hobby MX2 a Hobby MX1. Dopoledne jsou na pořadu od 8:00 tréninky, závodní rozjížďky zahajují ve 12:45. Kompletní časový plán a řadu dalších informací naleznete na stránkách pořadatele www.amkstribro.cz. Nebude chybět ani link na YouTube kanál, na kterém poběží unikátní přímý přenos ze závodiště. 

Nejsilnější zážitek je samozřejmě návštěva na terénu, kde bude k vidění v akci třeba domácí Jakub Kos, který se popere o bronzovou příčku v konečném pořadí. Výbornou show nabídne i nejprestižnější třída MX1, ve které vedoucí trojice Pavel Urban, Martin Vaněček a Tomáš Paul stojí v několika bodech a u nás už se musí rozhodnout!

Kromě sportovní zábavy Terén sv. Petra nabídne divákům tradiční komfort, ať už jde o jinde nevídaný výhled na celou trať, bohatou nabídku občerstvení, prostorné parkoviště, kulturní sociální zařízení anebo výkonné ozvučení oživené komentářem Petra Maršálka a Míry Šimka. Mládež do 15 let má vstup zdarma, dospělí za rozumných 100 Kč. V ceně je zahrnuto i parkování, bohatý informační bulletin a vstup do depa jezdců. Hlavními mediálními partnery akce jsou Tachovský deník a rádio Kiss Proton Plzeň. Akce je spolufinancována městem Stříbro.

Pořadatelé z AMK Stříbro srdečně zvou všechny příznivce k návštěvě. Nikde jinde si motokros neužijete jako u nás!

Foto: Václav Šůcha





Autor: Ing. Miroslav Šimek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro