Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 24. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Elektronická evidence tržeb (EET)
Dne 29.09.2015 v 08:15


Podnikatelé, víte na co a jak se máte připravit pro rok 2016?

Seminář Elektronická evidence tržeb (EET) bude zaměřen na to, jak se na zpřísněná pravidla v evidenci tržeb připravit, co bude muset podnikatel udělat, aby dostál změnám, které jsou od roku 2016 připravovány k zavedení do praxe. Budou probrány základní principy, postupy a povinnosti při elektronické evidenci tržeb, vymezení evidované tržby, jak dělat storna a opravy evidované tržby, jak evidovat tržbu v případě zastupování jiným podnikatelem či evidence tržby ve zjednodušeném režimu. Dozvíte se, které tržby jsou vyloučené z evidence tržeb. Budou osvětleny pojmy autentizační údaje a certifikát pro evidenci tržeb či doba odezvy. Dozvíte se o možnostech technických řešení.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Začátek a konec semináře je navázán na autobusové spojení. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci se lze občerstvit i dobře naobědvat, podívejte se na jídelní lístek. Na dopoledne 8:15 - 12:00 je plánována obecná (teoretická) část, po obědě 12:30-14:30 budou probrány možnosti praktického technického řešení.

Registraci na seminář provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na seminář Elektronická evidence tržeb.

Jana Langová
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz


Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: Jana Langová, SoftAg STŘÍBRO s.r.o.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro