Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 6. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Vyčistíme si město - podruhé
Dne 18.04.2015 v 10:00


Stejně jako v loňském roce i letos tu jsou Dolníci od toho, aby se společně s vámi postarali o čistější přírodu kolem našeho krásného města.

Tě bůch, přátelé!

Stejně jako v loňském roce i letos tu jsou Dolníci od toho, aby se společně s vámi postarali o čistější přírodu kolem našeho krásného města. Letos v tom s námi navíc jede celá republika v rámci akce Uklidíme si Česko.

Jak bude akce probíhat? V deset hodin dopoledne se sejdeme na náměstí v pracovním oblečení a vyrazíme všemi směry do okolí města. Rukavice a pytle na odpad jsou zajištěny. Máme připraveny trasy vhodné pro nejmenší i největší, nebojte se tedy dorazit s celou rodinou. Loni se zhruba stovce účastníků podařilo vysbírat většinu odpadků nashromážděných za desítky let, takže letos to bude určitě mnohem pohodovější procházka!

Kam půjdeme uklízet? Samozřejmě záleží na tom, kolik se nás sejde. Účastníkům s dětmi doporučujeme vyrazit do okolí Ronšperku, případně po "finské" směrem k Floriánu. Zdatnější se vydají podél silnice směr Milíkov nebo Kšice. Rádi bychom letos zvládli uklidit i nepořádek u cesty na Jirnou. Všechna místa ještě před úklidem projdou dolničtí průzkumníci, abychom šli tam, kde je to opravdu potřeba. Na každou trasu společně s dobrovolníky vyrazí i "zodpovědná osoba" z řad Dolníků, na kterou se budete moci obrátit v případě potřeby.

Konec úklidu bude v odpoledních hodinách dle zvolené trasy. Na všechny zúčastněné bude na Dolnické baště čekat občerstvení, děti dostanou i nějaké to překvapení navíc. Ve večerních hodinách akce pozvolna přejde v afterpárty, na které se o zábavu postará váš oblíbený improvizovaný Dolnický orchestr.

Za podporu a spolupráci děkují Dolníci města Stříbra následujícím: SÚS PK Stříbro, Lesy města Stříbra, Lesy ČR, Dům dětí a mládeže Stříbro, obec Kšice, EKODEPON a samozřejmě také OŽP MěÚ Stříbro

Tě bůch a 18.4. na viděnou!


Autor: Jaroslav Hais

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.


31.03.2015 - 05:53:35
Jaroslav Hais - Pytle budeme nechávat podél cest, o odvoz se postarají vlastníci pozemků, tedy např. i Lesy. Umístění kontejneru je v jednání, záleží, kde se bude nejvíc hodit.
27.03.2015 - 08:32:33
duchacek - A kam se ty pytle budou dávat? TO odvezou lesy? Bude někde kontejner?
26.03.2015 - 09:22:54
Jaroslav Hais - Zaspal, omlouvám se :( a prosím někoho z administrátorů o opravu.
26.03.2015 - 08:28:40
esil - 18.4.2014 ???? Tady někdo trochu zaspal, že?



Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro