Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 30. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Pozvánka na jednání zastupitelstva města
Dne 16.04.2015 v 17:00


Zastupitelstvo města se sejde k dalšímu ...

svému řádnému zasedání ve čtvrtek 16. dubna 2015 v 17:00 v obřadní síni městské radnice ve Stříbře, kde bude projednávat tento program jednání, který se zveřejňuje týden před jednáním zastupitelstva.

Kompletní pracovní materiály pro jednání zastupitelstva najdete po jejich zveřejnění "ZDE".

Předchozí články z jednání Zastupitelstva města Stříbra.



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.


16.04.2015 - 08:05:00
fobus - Za chvilku čekám že se dirigentovi asi tato diskuze líbit nebude a nechá vlákno odstranit.A kluci z Ostrova by opravdu mohli vyprávět.
15.04.2015 - 21:38:40
duchacek - To je o dirigentovi dobře známo. Kluci v Ostrově můžou vyprávět. Se nedivím, že se rychle propustil vedouci služebny MP, co když viděl a ví více? jestli je starosta fakt kádr a opravdu to myslí dobře s městem, tak mu taky rychle dodá dohodu o dobrovolném odchodu.DIRIGENT už to zná z Ostrova, že? Tady už napáchal dost. Hlavně at jde druhým směrem, ne do Kladrub nebo Kostelce, o takový nestojíme.
15.04.2015 - 12:05:14
fobus - Bavil jsem se s člověkem,který na úřadě pracoval a když došla řeč na dirigenta, tak prohlásil,že běžně nechal kontrolovat zda pracovník není na internetu(což samozřejmě pokud to nemá v popisu práce být nemá)ale pro dirigenta to bylo absolutně běžné.V pracovní době zařizoval i věci týkající se zmíněného fanklubu.To jsem zase viděl já na vlastní oči.Ještě s ním to takto praktikoval jeho bývalý kolega z krizového řízení města ,který se v pracovní době zabýval svým koníčkem letectvím a focením.A pana dirigent jako pracovník vnitřní kontroly to velkoryse přehlížel.
15.04.2015 - 07:48:09
Ludvík - Docela mne jímá hrůza co se může ještě dneska dít.Za to jsme bojovali?
14.04.2015 - 16:59:23
miki - Taky tuším a díky osobnímu poznání souhlasím s oběma pány!
14.04.2015 - 09:07:17
fobus - duchacek-naprostý souhlas.Je to totálně amorální člověk.Krásná věc-jak dokázal,že mu město půjčilo Transporter na výlety s faklubem p.Štybara na závody.To si můžeme od města půjčit auto také:-)Viděl jsem policistu MP který musel opilé fanoušky v čele s dirigentem odvážet ze Sytna z oslavy fanklubu.Přibližně šest let zpátky.
13.04.2015 - 16:57:16
duchacek - Co byste cekali jinýho? Každé nové vedení ve Stříbře to dělá. A víte proč? Protože na radnici sedí x let chytrej polda; co si říká dirigent a ten diriguje. Ukáže hůlkou a jdete z kola ven. Jo, kdo se umí po průseru dobře zaháčkovat, ten fak umí. Buh ví, kolik lidí ještě zařve..
10.04.2015 - 23:20:36
electra - Poslední dobou se tu začínají objevovat zvláštní praktiky nejen v podnikatelské sféře ale i jinde. Když se šéf potřebuje z jakéhosi důvodu zbavit svého zaměstnance, s jehož prací, zdá se, je spokojen, nejdříve se snaží něco na něho najít (vždycky se něco najde) a pak ho postaví nic netušícího bez jakéhokoliv upozornění před hotovou věc. Buď odejde v klidu na dohodu nebo půjde na paragraf. I když nejde o žádný kriminální čin či vážný přestupek, nedá mu žádnou šanci to napravit nebo se ospravedlnit. A pak je na Vás, jak si s tím poradíte. Po poradě s právníkem, který Vás ubezpečí, že máte velkou šanci případný soudní spor vyhrát, se musíte rozhodnout. Buď přistoupit na dohodu a mít klid a nebo jít do sporu s vědomím, že Vás na pracovišti nechtějí a stejně dříve nebo později raději odejdete sám. Měl jste pocit, že jsou s Vaší prací spokojeni, nikdy jste nebyl kritizován a najednou tohle. A pak zjistíte, že není člověka, který by se Vás zastal. Odejdete na dohodu, proč si dělat potíže. Jenže vzápětí zjistíte spekulace lidí, kterým vrtá hlavou, proč jste vůbec odešel. Muselo v tom být něco zřejmě závažného, jinak by to tak lehce neprošlo. A teď už lidem nevysvětlíte nic, hlavně, že Váš šéf z toho vyšel vítězně. Tomu říkám nemorální jednání.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro