Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 4. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Pozvánka na jednání zastupitelstva města
Dne 27.11.2014 v 17:00


Zastupitelstvo města se sejde k dalšímu ...

svému řádnému zasedání ve čtvrtek 27. listopadu 2014 v 17:00 v obřadní síni městské radnice ve Stříbře, kde bude projednávat tento program jednání, který se zveřejňuje týden před jednáním zastupitelstva.

Kompletní pracovní materiály pro jednání zastupitelstva najdete po jejich zveřejnění "ZDE".

Předchozí články z jednání Zastupitelstva města Stříbra.



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.


26.11.2014 - 12:03:10
honza - Hošani,jak se tady povzbuzujete mi přidete jak Bratrstvo kočičí pracky.Mathiasovo expresivní výroky se sice nemusí každýmu líbit,( pro útlocitný povahy doporučuji sledovat hovory z lán ),ale bohužel má v lečems smutnou pravdu.
25.11.2014 - 22:52:19
mecenas - Naopak, já jsem rád, že nemáme na radnici učitele nebo důchodce, ale manažery a podnikatele. Vám radím, kandidovat ve volbách a ukázat, co umíte. Takhle pouze jen a jen tlacháte a tlacháte.
25.11.2014 - 22:29:42
obcanag - Bohužel Mathias má pravdu, ale to ukáže až čas. A zátah na naše přátele z rýžového pole je jen začátek. Pokud to někdo bere jako závist, tak bůh s námi.
25.11.2014 - 20:33:02
Mathias - mecenáši, když si tak pročítám tvé dřísty za poslední rok, myslím, že nejsi zrovna z těch, kteří by mohli moralizovat. Něco jako když zloděj křičí: chyťte zloděje! :D Já si též o náměstí myslím své. A nejradši bych vzal dlažební kostky, které se válí před GE Money, z té skvěle provedené rekonstrukce a naházel je radním do oken. Možná by se po té ráně probrali a začali pracovat pro město a ne pro sebe a kamarády. Spíš by ale víc práce udělalo hození těch žulových chodníkových kvádrů, pohupujících se před hernou, díky věčnému parkování na chodníku auta majitele herny...Po dlouhých letech jsem doufal, že bude naradnici někdo nový, někdo nejlépe odjinud, někdo, kdo nemá vazby na stříbrské "podnikatele"..podíváme se, kdo tam je: tazata, BKV, kamarád majitele herny. Všihni nejblíž u lizu. Náměstí a přilehlé okolí vlastní vietnamci, krom Las Vegas pravděpodobně nejvíc heren na sto metrů čtverečních na světě, a pravděpodobně na světě nejvíc ubytoven v historickém jádru města. To je asi pouze virtuální realita, vše se mi zdá a já jsem zralý na 155. Mějte se fanfárově.
25.11.2014 - 19:52:59
Mathias - jirka2, jirka2..neníto ten, co se tady bil za herny jako eskymáckej pes? Který tady urážel všechny kteří byli proti hernám? Tak to su klidný, od tebe to beru jako kompliment.;)
24.11.2014 - 23:32:45
mecenas - Ač si o náměstí myslím své, Mathiasi vy asi potřebujete kvalifikovanou pomoc. Zavolejte 155 a nechte se hospitalizovat.
24.11.2014 - 23:00:30
Jirka2 - Mathias jsi opravdu zamindrakovanej hlupak.......
24.11.2014 - 22:30:32
dolnas - Tady někdo asi zamrzl v totalitě. Aby mi někdo diktoval, co si ve své nemovitosti mohu nebo nemohu dělat!? Proto jsem necinkal klíčema! Souhlas s alfatact. Lidská závist a blbost je nekonečná.
24.11.2014 - 21:20:04
Mathias - For analtract: upřímně řečeno...je mi z náměstí na zvracení..a líto, že mí potomci budou vyrůstat v tomhle....mimochodem, kromě vyprýskané žluči, napadání a urážek jsi nic jiného nepředvedl. Nejsi o nic lepší, než my. Hovořím, jak mi zobák narostl, nejsem politik na čajovém dýchánku, prezentuji jen syrovou pravdu. Zastrč hlavu do písku a dělej, že se nic neděje. Až ti zásahovka ustřelí prdel v našem krásném klidném Stříbře, budeš zírat jak vejr. Je mi upřímně u řiti, co si o mě myslí nějakej analfabet, ups pardon, alfatact..Pouze na základě pár diskuzních příspěvků rozzlobeného, nespokojeného občana Stříbra, nazývat člověka, kterej poctivě pracuje, živí rodinu, platí daně, vede spořádaný život, asociálem, může jen totální ignorant.
23.11.2014 - 23:47:45
alfatact - Upřímně řečeno vážení... Je mi z vás na zvracení... A líto, že žiji ve stejném městě s takovými osobami jako jste vy. To co tady předvádíte svědčí o vaší interní zlobě, nevzdělanosti, závisti, zášti, ubohosti a totálně asociální formě, která postrádá jakékoliv známky slušného vychování. Je mi vás opravdu líto.
23.11.2014 - 20:19:03
Mathias - Lojzo, jsem proti legalizaci všech drog, tedy i cigaret, nicméně je mi absolutně u zádele, pokud si dospělý člověk, který si je vědom toho, co dělá, zakouří marjánku. Nijak mě tím neohrožuje, tak mě s tím prosím neustále neotravuj. Tvůj komplex z pirátů mě nezajímá. Pokud ale zastupitelé povolí vietnamcům 18 obchodů z dvaceti na náměstí musí jim být jasné, že podnikat s oblečením se tam určitě nebude. Mě a mé děti ohrožuje drogovej kartel, asociálové z ubytoven a vožralí gembleři z heren. Nějaký pan Hais, který si dá někde v koutku jointa určitě ne. Člověk, aby se bál pomalu vkročit na náměstí, za chvíli se tam začne střílet. Vypráskat ty darmožrouty z radnice, kteří tohle dopustili..Jistě tam po převlečení kabátu jsou dál.
23.11.2014 - 13:52:29
alois - Na radnici se spíš bude hulit tráva, protože její legalizaci mají piráti v programu. A pirátský zastupitel Hais je známým milovníkem THC. Ten asi teď pláče, že mu uzavřeli oblíbený obchod. Jestli ho tedy nesebrali při té razii. Mathiasi, nemrmlej a vem své poctivě vydělané úspory, kup od Vietnamců domy na náměstí a udělej nám z náměstí oázu klidu a míru. Co ty na to?  
23.11.2014 - 12:42:19
Mathias - http://regiony.impuls.cz/plzensky-kraj/razie-ve-stribre-neco-nasli-20141120-haax.html Ubytovny, drogové varny, distribuce pervitinu, asociálové, herny. Děkujeme zastupitelům, co nám z našeho náměstí udělali. Od té doby, co je Lukeš starostou, stojí BMW majitele herny neustále BEZTRESTNĚ! na zákazu zastavení vedle svého podniku. Šéf městské policie Lukeš pravděpodobně zaúkoloval své podřízené, koho mají a koho nemají buzerovat. Se zákazem hazardu je konec, počítám, že budou za chvíli automaty i na radnici, kamarád Lukeš zařídí. Kdo ho volil? Ptám se, paš nevím o nikom. Asi jim zbyl jako jedinný použitelný. Od desíti k pěti.
23.11.2014 - 11:10:07
Pepa - Děkuji za zaslaná upozornění, ale odkazy jsou na web města, který momentálně "nejede", zkuste to později. Hezkou neděli Josef Hrábek



Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro