počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dne 20.11.2014 v 11:00 Třetí listopadový čtvrtek patří ve Francii ... svátku nového vína a u této příležitosti vás tým restaurace Štybar zve na na jeho ochutnávku. Připravili jsme pro vás výborné menu a k dotvoření příjemné atmosféry i živou hudbu. 20.11.2014 se budeme těšit na vaši návštěvu.
Beaujolais Nouveau 2014 menu o čtyřech chodech Couvert Pečení burgundští šneci s vinnou redukcí a domácí bagetou Polévka Francouzská cibulová polévka s krutónem a gratinovaným sýrem Gruyere Hlavní chod Mladý kohout dušený na burgundském víně, kořenové zelenině, slanině a žampiónech s jemným bramborovým pyré a rozpečeným řezem bagety podávaný s 2dcl mladého francouzského vína Beaujolais AOP Nouveau 2014 Dezert Borůvkové Crème brûlée s mátovým lístkemšéfkuchař Jan Kadlec Rezervace a bližší informace u obsluhy restaurace Štybar nebo na tel. čísle 608 916 456. Poznámka: Placená inzerce. Autor: Jan Kadlec Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů. Pro reakci na článek musíte být přihlášen |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro |