Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 4. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Sleva na roční zpracování daňové evidence nebo účetnictví
Dne 01.11.2014 v 09:00


Nechte si udělat nezávaznou cenovou nabídku. …

S blížícím se koncem roku nabízíme možnost zpracování daňové evidence nebo účetnictví za měsíce leden až říjen letošního roku. Z donesených dokladů předběžně zjistíme daňový základ tak, abyste ho měli čas ještě do konce roku snížit případnými nákupy a tím snížit i platby sociálního a zdravotního pojištění fyzických osob.

Zároveň Vám garantujeme 10% slevu z ceníkové ceny zpracování daňové evidence/účetnictví v případě, že všechny doklady za leden až září a většinu za říjen dodáte ke zpracování nejpozději v sobotu 1. listopadu 2014. Předem Vám uděláme cenovou nabídku, abyste se mohli dopředu rozhodnout, zda od nás zpracování chcete.

Doklady ke zpracování přijímáme v naší kanceláři ve Stříbře za kinem v I. patře nad prodejnou potravin. Schůzku si dopředu domluvte na uvedeném e-mailu nebo telefonu. Doklady lze převzít po domluvě i v Boru nebo v Tachově.

Zpracovávat dodané doklady budeme zákazníkům v pořadí, v jakém je donesli. Neváhejte tedy, nemuseli bychom zrovna Vaše zpracování do konce roku stihnout, protože současně vedeme běžná měsíční zpracování našim stálým zákazníkům.

V lednu jsou naše účetní plně vytíženy uzavíráním čtvrtletních a měsíčních DPH, takže pokud máte zájem na klidném uzavření daní za letošní rok, tak je právě nyní nejvyšší čas začít. Slevu pak dostanete i na zpracování zbylých dokladů za říjen až prosinec v případě, že je dodáte do úterý 3. února 2015.

Předložením dokladů zároveň zjistíte, zda máte vše v pořádku, tedy např. že jste nepřekročili obrat pro povinnou registraci DPH a nestali jste se ze zákona plátci DPH, či zda nechybí žádný bankovní výpis, ... . Zatím je ještě dostatek času na řešení problémů, v případě potřeby vám můžeme i odložit datum podání daňového přiznání k dani z příjmů daňovým poradcem.

Jaroslava Hrábková
zpracování daňové evidence, účetnictví, mezd a daní
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 624 741
Mobil: 605 877 038
E-mail: uctarna@softag.cz

Jak lze ještě zlevnit zpracování?

Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: Jaroslava Hrábková, SoftAg STŘÍBRO s.r.o.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro