Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 30. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Štybar jede MS 2014 v silniční cyklistice
Dne 28.09.2014 v 10:00


Sledujte Zdeňka v přímém přenosu v TV nebo na internetu. …

V pátek Zdeněk odletěl do Madridu a pak následoval cca 4 hodinový přesun do dějiště MS ve španělské Ponferradě. Nesrovnalosti v biologickém pasu s podezřením na možný dopink vyřadily z účasti na MS Romana Kreuzigera a zdravotní problémy Leopolda Königa.

I nad plánem reprezentačního trenéra, že lídrem bude Zdeněk a k ruce mu budou Honza Bárta a Petr Vakoč, visí otazníky. Zdeněk se po těžkém pádu 14.8.2014, při kterém mu praskla kost u dásně a přišel o pět zubů, vrací do formy jen velmi pomalu. Přeci jenom ztráta krve, narkóza a výpadek v tréninku si vybírají svou daň. Zdeněk sice od soboty 6.9.2014 absolvoval pět jednorázových závodů, ale v závěru závodů se mu nedostává sil. Teprve minulou sobotu dojel v hlavním balíku a rozhodl se, že MS pojede. Žádný extra výsledek se tedy neočekává, ale u Zdeňka nikdy nevíme a proto se nechme překvapit.

Silniční závod MS na 260 km se pojede na 18,2 km dlouhém okruhu, na kterém jsou dvě kratší stoupání. Přímý přenos závodu můžete sledovat na ČT spor nebo na internetu:

Přímý přenos na webu ČT - live free stream only CZ IP.

Přímý přenos 9:55 - live free stream.

Zdeňkův pád na Eneco Tour 2014 – poslední video dole.

Stránky MS 2014.



Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro