Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 3. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Motokrosový BUELL CUP 2014 vyvrcholí ve Stříbře
Dne 21.09.2014 v 12:45


Kvalitní konkurence ve finále přeboru Čech bude skákat přes silnici!

V neděli 21.9.2014 na Terén sv. Petra ve Stříbře zavítá BUELL CUP, sdružený přebor středisek motokrosu středních, severních a západních Čech. Tentokrát ovšem nepůjde jen o řadový krajský přebor, ale uvidíme finálový závod celého seriálu. Diváci se tak mohou těšit na kvalitní motokrosovou podívanou okořeněnou napínavou zápletkou bojů o celkové umístění. Ve vloženém závodě veteránů klasiků se pak bude rozhodovat o konečném pořadí v letošním poháru SMS Nepomuk.

V nabitém přeborovém programu se představí třídy do 65 a 85 ccm, do 125 ccm 2-takt, MX2, OPEN a Veterán. Dopoledne vyplní od 8:00 volné tréninky a od 10:15 kvalifikace, závodní rozjížďky zahajují už ve 12:45. Pozor, jde o změnu proti původně ohlášenému záčatku (13:00)! Dorazte včas, protože hned zkraje pojede třída MX2, ve které se čeká atraktivní souboj mezi Janem Kučerou a Tomášem Paulem anebo premiérový start domácího pilota Jakuba Kose!

Kromě sportovní zábavy Terén sv. Petra nabídne divákům tradiční komfort, ať už jde o jinde nevídaný výhled na celou trať, bohatou nabídku občerstvení, prostorné parkoviště, kulturní sociální zařízení anebo výkonné ozvučení oživené komentářem Petra Maršálka a Míry Šimka. Mládež do 15 let má vstup zdarma, dospělí za rozumných 100 Kč. V ceně je zahrnuto i parkování a informační bulletin.

Pořadatelé z AMK Stříbro srdečně zvou všechny příznivce motokrosu k návštěvě letos nejkvalitnějšího podniku. Akce je spolufinancována městem Stříbro. Mediálními partnery jsou rádio Kiss Proton a Tachovský Deník.



Autor: Ing. Miroslav Šimek

Na tuto akci je přihlášen redaktor : Ing. Miroslav Šimek.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro