Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 8. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Chovatelská výstava již tuto sobotu.
Dne 13.09.2014 v 08:00


!!! UPOZORŇUJEME OBČANY A NÁVŠTĚVNÍKY MĚSTA STŘÍBRA, ŽE PROVOZ VEŘEJNÉHO PARKOVIŠTĚ V MÁNESOVĚ ULICI (VEDLE ZÁKLADNÍ ŠKOLY) BUDE BĚHEM POŘÁDÁNÍ VÝSTAVY VÝRAZNĚ OMEZEN !!!

 Jednou z akcí pořádaných v rámci EHD bude 21. bodovací výstava mladých králíků, holubů a drůbeže, doplněná expozicí okrasného ptactva a zvířat chovatelů z partnerského města Vohenstrauss.

Výstava bude umístěna v chovatelském areálu v Mánesově ulici ve Stříbře. Stříbrské chovatele těší, že mohou návštěvníky opět přivítat v "novém". Po loňských vnitřních úpravách klubovny a výstavních hal došlo letos na opravy venkovní, byla opravená a natřená venkovní fasáda a vrata.

Předvedeno bude 138 králíků od kilových zakrslíků po osmikilové obry, 167 holubů a 53 volier vodní i hrabavé drůbeže různých plemen a barevných rázů. Pořadatelé udělí na nejlépe oceněná zvířata poháry STAROSTY MĚSTA STŘÍBRA PaedDr. Bohuslava Červeného, STAROSTY MĚSTA VOHENSTRAUSS Andrease Wutzlhofera, SENÁTORA Mgr. Miroslava Nenutila, POSLANCE Ing. Václava Votavy, poháry XIV. ročníku memoriálu př. Vladimíra Žůrka – soutěž chovatelů drůbeže v ZO ČSCH Stříbro a XII. ročníku memoriálu př. Karla Klímy – soutěž chovatelů holubů v ZO ČSCH Stříbro a čestné ceny.

Pro návštěvníky je v areálu připraveno občerstvení, o dobrou náladu se postará i hudební produkce Václava Žákovce a Anny Volínové. Ukázkovou expozici osobních vozů přislíbila společnost AUTO VOLF spol. s.r.o, AUTOCENTRUM STŘÍBRO.

Výstava bude otevřena zdarma pro školy a školky v pátek při posuzování zvířat. V sobotu 13. 8. 2014 bude otevřeno od 8.00 a zahájení výstavy je v 9.00. Vyhodnocení výstavy s předáním cen se uskuteční v 16 hodin, v 17 hodin bude výstava ukončena.

!!! UPOZORŇUJEME OBČANY A NÁVŠTĚVNÍKY MĚSTA STŘÍBRA, ŽE PROVOZ VEŘEJNÉHO PARKOVIŠTĚ V MÁNESOVĚ ULICI (VEDLE ZÁKLADNÍ ŠKOLY) BUDE BĚHEM POŘÁDÁNÍ VÝSTAVY VÝRAZNĚ OMEZEN !!!

Akce je spolufinancována městem Stříbrem ve spolupráci s městským muzeem a spolkem chovatelů z Vohenstraussu.



Autor: Zdeňka Kantová

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro