Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 5. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Podnikatelé, zpracovávejte si faktury sami,
Dne 22.04.2014 v 23:59


ušetříte peníze a nakonec i čas na něco jiného!!!

V dnešní době je v našich domácnostech počítač s připojením k internetu zcela běžnou záležitostí. Běžně již dnes komunikujeme pomocí e-mailů, i placení faktur přes internetové bankovnictví začíná být zcela běžné. Od toho je již jenom krok k tomu vést si došlé a vydané faktury na počítači sami.

Není problém si do odpovídajícího programu zapisovat faktury od jednotlivých dodavatelů. Program si pamatuje údaje, které se na fakturách od téhož dodavatele opakují a o to je pak rychlejší jejich pořizování. Program sám potom nabízí vybrat dle data splatnosti faktury, na které chcete vytvořit příkaz k úhradě do banky. V případě plátců DPH program sám v registru plátců DPH zkontroluje, že jste opsali z faktury správně bankovní účet dodavatele. Vytvořený příkaz k úhradě faktur se pak automaticky předá k načtení do internetového bankovnictví, kde ho rovnou odešlete do banky. Výhodou je, že program nabízí k vytvoření příkazu k úhradě pouze faktury, na které nebyl dosud příkaz vystaven, takže žádnou fakturu nezaplatíte 2x a žádnou fakturu nezapomenete zaplatit.

Co se týče faktur vystavovaných odběrateli, zanesete si do programu všechny svoje odběratele, soupis svých služeb, výrobků či zboží včetně fakturačních cen a pak už velice rychle vystavujete fakturu, přičemž program sám hlídá číselnou řadu vystavovaných faktur. Výhodou je, že program sám udělá veškeré propočty dodávaného množství a prodejních cen, u plátců včetně DPH. Můžete se rozhodnout, zda fakturu vytisknete na tiskárně nebo necháte automaticky vytvořit e-mail, do kterého program vloží vystavenou fakturu jako přílohu a e-mail automaticky odešle odběrateli. Fakturu lze při vkládání do přílohy e-mailu případně i elektronicky podepsat.

V tomto momentě se pak můžete rozhodnout, zda pořízené došlé i vydané faktury budete předávat k dalšímu zpracování svojí účetní, přičemž ušetříte za pořízení faktur, nebo zda si budete zpracovávat vše sami. Naše firma vám výše popsané programy nabízí. Kontaktujte nás pro nezávazné získání podrobnějších informací či předvedení programů.

SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
E-mail: info@softag.cz
Mobil: 603 852 248
Telefon: 374 623 540

Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: SoftAg STŘÍBRO s.r.o.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro