Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 3. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář: Nový Občanský zákoník
Dne 11.04.2014 v 09:00


se týká všech občanů, podnikatelů, firem, družstev, obcí, příspěvkovek, ... Už v pátek, stále se můžete hlásit..

Nový Občanský zákoník (NOZ) účinný od ledna 2014 se týká nejen všech občanů podnikatelů i nepodnikatelů, ale i firem, družstev, obcí, příspěvkových organizací, … . NOZ obsahuje namísto původních 900 přes 3.000 paragrafů, což je enormní nárůst objemu nových informací, které nelze vstřebat ani několika školeními.

Nový Občanský zákoník nahrazuje nejen původní Občanský zákoník, ale částečně i zrušený Obchodní zákoník, který pak částečně nahrazuje také zákon o obchodních korporacích. Účastníci semináře proto dostanou úvodní uživatelskou informaci o tom, co podstatné se mění, aby si mohli odvodit, co se jich může týkat, tedy na co by se měli zaměřit, aby dali vše do souladu s novým Občanským zákoníkem.

Na základě seznámení s novou terminologií a strukturou nového OZ se v něm účastníci semináře budou lépe orientovat. Dozví se např. dopad NOZ na pracovněprávní vztahy, věcná práva, právo stavby, nezbytná cesta, náhrada škody, atd. . Své případné stručné dotazy pošlete spolu s přihláškou na seminář.

Seminář se koná od 9:00 do 11:30 v salonku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze  Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Prezence účastníků 15 minut před zahájením semináře. Novým Občanským zákoníkem vás provede JUDr. Věra Nenutilová. V motorestu se lze občerstvit i dobře naobědvat. Případnou dopravu na seminář ze Stříbra do Těchlovic domlouvejte extra na níže vedených kontaktech.

Registraci na seminář provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo vyplněnou pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na seminář Nový Občanský zákoník 2014 k vytištění.

Jana Langová
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz


Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.

 



Autor: Jana Langová, SoftAg STŘÍBRO s.r.o.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro