Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Kupte si reklamu na Mistrovství ČR 2013
Dne 12.01.2013 v 10:00


v cyklokrosu! Pospěšte si, dokud je z čeho vybírat! ...

V předcházejících třech sezónách pořádalo Stříbro vždy úvodní závod sezóny, v nadcházející sezóně 2012/2013 bude pořádat ten závěrečný a to Mistrovství ČR v cyklokrosu v sobotu 12. ledna 2013.

Dvojnásobný mistr světa stříbrský občan Zdeněk Štybar i po přechodu na silnici se tohoto závodu zúčastní, protože se bude snažit ziskem sedmého domácího titulu vyrovnat rekord Radomíra Šimůnka staršího. Závodu se poprvé zúčastní kompletní špička českého cyklokrosu včetně všech zahraničních profi jezdců. Prvně tedy ve Stříbře uvidíme i Radomíra Šimůnka mladšího.

Závod bude opět vysílat i Česká televize, která Mistrovství ČR vysílá v přímých přenosech za mimořádného diváckého zájmu. Stejně jako v minulých letech se dá očekávat zájem zahraničních zpravodajských televizních štábů.

V rámci Mistrovství ČR se pojede závod Elite muži. Stejně jako v předchozích ročnících se očekává velká návštěvnost, novinkou budou velkoplošné obrazovky, na kterých návštěvníci budou moci sledovat průběh celého závodu v přímém přenosu.

Prodej reklamních ploch byl již zahájen. Máte-li zájem, neváhejte a ihned nás kontaktujte. Čím dříve se ozvete, tím spíše si budete moci vybrat to nejlepší místo, kde vaše reklama bude.

Máte-li zájem, prohlédněte si možnosti umístění reklamy a napište si na e-mail FanStyby@stribro.cz o ceník inzerce. Zájemci o inzerci budou vyřizováni v pořadí, v jakém se ozvali. Proto raději pošlete e-mail, který vás k ničemu nezavazuje, ještě dnes.

Nemáte-li zájem o reklamu, ale chcete dát dar pro vítěze či sponzorsky přispět jakoukoli částkou a figurovat mezi sponzory, ozvěte se taktéž na e-mail FanStyby@stribro.cz.

Kompletní informace o závodě najdete na stránkách FAN KLUBu Zdeňka Štybara - záložka TOI TOI Cup.

Harmonogram prodeje reklamy:
11.06.2012 - zahájení prodeje reklamy
19.08.2012 - ukončení prodeje reklamy do brožury k celému seriálu Českého poháru 2012/2013 (závěrka pro tiskárnu)
30.11.2012 - ukončení prodeje reklamy na plakáty k Mistrovství ČR (závěrka pro tiskárnu)
11.01.2013 - ukončení prodeje reklamy
Prodej do brožury a na plakáty může být ukončen dříve vyčepáním přiděleného reklamního prostoru.
Na internetu budou loga inzerentů zveřejňována průběžně po zaplacení na pozici, která bude odpovídat celkové výši zaplacené částky.

Možnosti umístění reklamy.

Pozvánka na závod.

Internetové stránky Zdeňka Štybara.



Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro