Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Běžíme na hrad startuje na Točníku
Dne 20.05.2017 v 09:30


4. ročník běžeckého seriálu - šance i pro celé rodiny.

Běžecký krosový seriál Běžíme na hrad vstoupí do 4. ročníku v sobotu 20. května na hradě Točník, který leží poblíž dálnice D5 mezi Prahou a Plzní. Letos, stejně jako loni, s námi vyběhnete v rámci celého seriálu na pět atraktivních českých a moravských hradů.

Běžecký den s cílem na hradě Točníku má pro vás připraveno několik tras na výběr; závod na 5 km, tzv. Pětku a závod na 15 km, tzv. Patnáctku. Velmi oblíbené dětské závody čekají na vaše ratolesti, děti v různých věkových kategoriích. Rozděleny podle věku budou závodit na tratích v délkách 100, 300, 600 a 1200 m v blízkém okolí registrace a zázemí závodů. Běžecké trasy Pětky a Patnáctky vedou krásnou přírodou v okolí hradu Točník s báječnými výhledy na oblast Brdských lesů, nebo se siluetou hradu na horizontu. Trať je zvlněná, převážně vedená v terénu na loukách a lesních cestách. Cíl závodu je před hlavní vstupní bránou hradu Točník. Všichni závodníci po doběhnutí do cíle Pětky a Patnáctky dostanou na krk medaili!

Jsme rádi, že jezdíte na závody s celou svojí rodinou, a proto jsme ve spolupráci s naším partnerem, Hypoteční bankou, pro vás připravili soutěž – Rodinný běh Hypoteční banky.
K Rodinnému běhu Hypoteční banky se může přihlásit jakákoliv rodina. Jedinou podmínkou pro registraci do Rodinného běhu je, že alespoň jeden z členů rodiny musí být mladší 15 let (rozhoduje rok, nikoliv datum narození).

Registrace začínají v 9:30 hod. na fotbalovém hřišti v obci Točník v podhradí, kde je připraven od 10 hodin bohatý soutěžní program pro děti, a to Pohádková cesta, která zavede děti do kouzelného lesa, kde objeví pohádkové bytosti u kterých plní vědomostní a fyzické úkoly. Těšit se můžete na interaktivní šermířské vystoupení a pro všechny registrované pak i soutěžní kvíz Tajemství hradu s hodnotnými cenami. Prvních 250 registrovaných obdrží zdarma seriálové tričko od partnera KILPI..

Seriál Běžíme na hrad nabízí plnohodnotné závody v úžasném okolí hradu Točník v kombinaci s prima programem i pro ty, kteří přišli třeba jenom povzbudit závodícího člena rodiny. Především děti si pak přijdou na své, a to nejen při závodech. Nenásilně propojujeme sport s historií a poznáním dějin naší země.

Těšíme se na zdolání hradeb Točníku v sobotu 20. 5. 2017!

 

Tým Běžíme na hrad





Autor: Bc. Kateřina Sýkorová, DiS.

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro