Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 2. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



8.10. CIRCUS PROBLEM a SKAVARE v PANTEONU - KONSTANTINKY
Dne 08.10.2016 v 20:00


Balkánsko-skáčkový večírek v Konstantinkách

CIRCUS PROBLEM

Parta punkových klaunů si založila hudební cirkus, ve kterém kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop a špinavý house. S albem „Born not typical“ bouráme kluby a další akce po celé republice i v zahraničí a necháváme za sebou mejdany protančené až do ranních hodin. Circus Problem je uskupením poněkud bláznivého charakteru, které vzniklo v roce 2012 a za sebou má řadu pouličních vystoupení, klubových koncertů, městských oslav a festivalů. Rádi cestujeme a ohromujeme fanynky ve všech koutech České republiky i po celém světě.

 

SKAVARE

Kapela SKAVARE (dříve Skavare Flascheta) pochází z Konstantinových Lázní v západních Čechách. Vznikla v roce 2006 a od té doby prošla řadou změn. Prostřídala se v ní řada muzikantů z tachovského okresu a začala hledat hudební inspiraci i v jiných hudebních stylech. Kapela hraje veselé, energické SKA, okořeněné mandolínou, do kterého se vnáší prvky punku, rocku, reggae, dechovky a balkánu.
V roce 2011 bylo vydáno první album s názvem ,,Těší Mě,, V roce 2014 pak naše druhé album pod názvem ..Číslo 2 žije,,. Více dole v historii kapely.

 





Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro