Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 5. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Výletnění 2016
Dne 21.08.2016 v 14:00


multižánrový festival ...

Místem pro konání festivalu je opět prostranství u kostela Na Nebevzetí s přilehlou školní zahradou. Doprovodný program se bude odehrávat ve stodole v Městském parku a v Cukrárně U kostela.

V sobotu 20.8.2016 je pro návštěvníky připraven od 14.00 do 22.00 pestrý program v útulném prostranství u kostela a v přilehlé školní zahradě. Program zahájí pohádka Pinokio souboru Toymachine, který uvede také představení Staré pověsti české. Tvůrčí dílny „oživ samorost“, Výletnění na youtube - workshop s BP, Bylinková maringotka, Vtipomat Bely Schenkové – ANPU, „Trezorové foto“ – udělejte si fotku, Kratochvilný automat, vystoupení Kosáků, akrobatické vystoupení Sylfidy souboru Holektiv, koncert Jono a Mama Yeva, představení Hafan studia „Do peklíčka? Do nebíčka!“. Celý program zakončí koncert kapely VOILA! Band - swing, twist a chanson s občasnou příměsí hip-hopu nebo reggae vás na závěr roztančí!

V neděli 21. 8. bude v parku u stodoly pro širokou veřejnost od 14.00 do 19.00 připravena tvůrčí maringotka. V 16 hod. zahájí program dernisáž výstavy v Cukrárně U kostela, po té bude následovat cesta s živými obrazy „Déja vu“ (k výročí neslavné invaze) od cukrárny až do stodoly v Městském parku. Tam v 19 hod. zakončí program festivalu Monstrkabaret Freda Brunolda v podání Václava Rašilova a Eduarda Jenického – komiks na divadelních prknech doplněný krátkým filmem.

Vstupné na Výletnění 2016 je na jednotlivé dny 50,- / 80,- / 80,- (děti 50,-). Zvýhodněné vstupné na třídenní program 160,- pouze v předprodeji od 1. 8. do 18. 8. Vstupenky jsou k zakoupení v sídle KOS (Dukelských hrdinů 102, Planá, tel.: 602414420). Festival je realizován ve spolupráci s Městem Planá.





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro