Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



8. ročník Stříbrské voříškiády
Dne 10.09.2016


v novém....

Zveme Vás na 8. ročník Stříbrské voříškiády, která se bude konet 10. září v areálu nového kynologického cvičiště u FVE Solar.

Ještě zdaleka není vše tak, jak bychom si přáli, ale chceme dostát slibu, že Voříškiáda bude. Spoléháme na Vaší shovívavost, zvědavost a chuť zasoutěžit si se svým psím kamarádem.

V soutěži O nejkrásnějšího voříška(či psa bez pp) nemusí Váš pejsek nic umět. Posuzovat se bude jen jeho vzhled, to, jak se umí předvést a také to, jaký jste tým. Z vítězù jednotlivých kategorií vybere porota celkového vítěze výstavy, který vyhraje pohár.

Ostatní soutěže z programu jsou zcela dobrovolné a nijak neovlivňují výsledky v soutěží krásy. Záleží jen na Vás, zda se jich zúčastníte. Letos prvně se v soutěži O nejlepší masku a v Tajném pětiboji mohou zúčastnit i psi s PP. "Bojovat" se bude o medaile, diplomy a věcné ceny, všichni soutěžící obdrží účastnické listy.

Přijďte se podívat, i když žádného pejska nemáte, pro diváky je připraveno Šťastných deset a již tradičně Kvíz.

Zajistíme pití a buřty na opékání.

Doufáme, že se Vám u nás bude líbit i přes to, že je to k nám teď dál, než do Lipek. Ale nemusíte jet autem, je k nám i hezká procházka od vojenské plovárny. Těšíme se na Vás.

On-line přihláška zde

za ZKO 57 Stříbro

Ivana Šůsová





Autor: Ivana Šůsová

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro