Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Ve Lhotě se postaral o zábavu zajíc Bedřich




I přes trvající omezení a zákaz shromažďování si Lhotečtí vymysleli spestření Velikonoc. Prostřednictvím dopisu, který byl podepsán králíkem Bedřichem (maskotem Lhotských Velikonoc) informovali na Zelený čtvrtek místní děti o připravené Velikonoční cestě. Šlo o dobrovolnou účast. K dopisu byla přiložena i Velikonoční kartička, se kterou se děti na okruh plný zábavy vydaly a na každém stanovišti si otiskly zvířecí razítko, které znamenalo úspěšné splnění úkolu, jako bylo například skákání panáka, objímání a počítání stromů, kreslení obrázků s jarní a Velikonoční tematikou atp. Součástí každého stanoviště bylo mimo již zmíněného úkolu i povídání o Velikonočním týdnu s malým kvízem. 

Na absolvování okruhu měly děti celkem tři dny, poté vyplněnou orazítkovanou kartičku vhodily do truhly k tomu určené a mohly přidat i domácí výrobek na Velikonoční strom. Na oplátku jim pak v neděli na plot zavěsily Bedřichovi asistentky sladké odmény. 

Účast dětí byla víc jak 80% a ohlasy přicházely jen pozitivní. Dokonce skoro desítka dětí si okruhem prošla s nadšením znovu a znovu. 

Cílem této hry bylo zpříjemnění přetrvávající omezené smutné doby, snaha vytáhnout lidi ven na čerstvý vzduch a dokázat, že zábavu lze vymyslet i v lockdownu a hlavně vykouzlit úsměvy na tvářích našich milovaných dětí. A to bylo bezpochybně splněno. 

Závěrem za celý spolek Občanů Lhoty děkujeme Městu Stříbru za finanční dotaci, která nám pomáhá tyto akce realizovat. 





Dne 05.04.2021:Petra Vraná





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro