Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Ve Lhotě byla pouť


V sobotu 24.8. proběhl ve Lhotě u Stříbra bohatý pouťový program.

Minulou sobotu proběhla ve Lhotě u Stříbra tradiční pouť s odpoledním programem a jak jsem slibovala, bylo to perfektní. 

Na sobotu bylo počasí objednané. Od rána probíhaly velké finální přípravy a od 13 hodin odstartoval program. Celý den nám zvučil Martin Feistinger. Jeho služeb jako první využila Culinka, která přiijela ve 14 hodin k nám do Lhoty hledat bramboru Barboru a zapojila do svých tancohrátek desítky nadšených dětí. Ty měli také po celou dobu pouťového programu malování na obličej zdarma a domů si odnesli spoustu dárků včetně malého občerstvení. Jen co odtancovala Culinka, přicválal vraník Mars v sedle se svým kovbojem Jimmym Magurou. Neuvěřitelné propojení zvířete a člověka - to jsou oni dva, dvě těla a jedna duše. Láska až za hrob a okouzlující představení. Nadšení diváci tleskali a bylo tomu tak i u dalšího čísla, kterým byli stříbrské CHEER pod vedením Jitky Zaoralové. Skoro čtyřicet divek přijelo premiérově představit svojí novou sestavu a bylo to dechberoucí. A protože tance není nikdy dost, posledním vystoupením před volnou zábavou byly Ú-Žofky. Skupina dam se zdravým sebevědomím a bezkonkurenčním smyslem pro humor. Jejich podání Labutího jezera je zaručeně neoriginálnější a nejvtipnější verzí. Snad jen dodám, že lepší zakončení programu jsme si nemohli přát. Na osmou hodinu večerní předal zvukař Martin žežlo kapele Agnes Rock revival, která se postarala o parádní volnou zábavu do pozdních nočních hodin. 

 

Děkujeme Městu Stříbru za finanční příspěvek. Děkujeme těm, co se podíleli na organizaci, přípravách i na finálním úklidu. Děkujeme všem, kteří jste se přijeli podiĺvat k nám na malou ves a užili si to s náma. Tak na pouti zase za rok a třeba někdy dřív na jiné naší akci nashledanou! 





Dne 31.08.2019:Petra Vraná





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro