Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 09/2017


Víte, že…

Víte, že…

… titul Regionální potravina v Plzeňském kraji putuje i do Stříbra? Stříbrské Farmě u řeky, Ing. Olga Lukšová, gratulujeme k úspěchu.

… léto patřilo kultuře? Mezi dvěma hudebními festivaly u příležitosti oslav 25 let partnerství mezi Stříbrem a Vohenstraussem proběhl multižánrový festival Stříbření. Věřím, že si každý z návštěvníků přišel na své. Poděkování patří našemu MKS i Dolníkům.

… horké počasí a sucho si vybralo svou daň v podobě zvýšeného počtu požárů? Naši dobrovolní hasiči vyjížděli k hořící zemědělské technice i polím. Po srpnové bouřce zase odstraňovali popadané stromy.

… Stříbro zažilo po pěti letech špičkový motokros v podobě mezinárodního mistrovství ČR? Místní AMK skvěle připravil trať a dokonce u svatého Petra zařídil báječné počasí. To vše přispělo k úspěchu akce, která na terén přilákala čtyři tisícovky lidí. Když k tomu „náš“ Ruda Weschta přidal parádní výkon a dojel si pro celkové třetí místo, byla spokojenost fanoušků na místě.

… senioři grilovali pod novou pergolou? Pečovatelky z DPS si pro naše seniory připravily grilovací odpoledne. Počasí bylo ideální pro grilování a popovídání s přáteli. Za seniory zavítal i starosta města, který přinesl zeleninu k zakousnutí k voňavým buřtům. Další grilování plánujeme již v září.

… klub důchodců v DPS dostal nový koberec? Senioři tak mají vylepšené prostředí pro svá setkávání.
 
…  v srpnu se uskutečnilo další neformální setkání občanů se starostou? Tradičním tématem byla otázka bazénu ve Stříbře, dále se diskutovalo nad aktuálními tématy ve městě (ubytovny a agenturní zaměstnávání nebo areál bývalých kasáren). Občany dále zajímalo řešení problémové



Dne 19.09.2017:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro