Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Pohár rozhlasu s Českou spořitelnou


Cesta do republikového finále soutěže o Pohár rozhlasu s Českou spořitelnou začala pro studenty Gymnázia v okresním kole ve Stříbře, kde bez výrazných komplikací zvítězili.

Postoupili do krajského finále, kde své heroické výkony předvedli v plné formě. Tým starších žáků se probojoval až do celorepublikového finále v Kladně, které se odehrálo 6. června 2017. V těchto závodech si studenti poprvé vyzkoušeli soutěž pod dohledem kamer, a jejich výkony tak bylo možné sledovat v přímém přenosu České televize. Zároveň se zde mohli stříbrští gymnazisté setkat i se sportovními špičkami z celé republiky – Pavlem Maslákem, Adamem Sebastianem Helceletem, Jakubem Holušou či Nikolou Bendovou. Týmu Gymnázia se ve finále soutěže podařilo s 5840 body vybojovat 7. místo. „Odvezli jsme si především spoustu zážitků a zkušeností,“ zhodnotili žáci jednohlasně.

 

Tým se skládal z žáků tercie a kvarty - Filipa Phama, Filipa Hubálka, Davida Kocandy, Jakuba Davidíka, Ondřeje Steinera, Adama Matulky, Martina Rejdy, Martina Svobody, Josefa Šlapáka, Martina Leška, Davida Bui a Zbyňka Paška.

 





Dne 18.08.2017:Kristýna Weilová





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro