Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



1. LHOTECKÝ MOTOPYTLING


Velice vydařená akce, která vyplnila nedělní odpoledne více než stovce lidí.

V nedìli 5.2.2017 se na Lhotském letišti sešlo na stovku lidí, kteøí pøijeli jednak závodit a jednak podpoøit nebo se jen tak podívat na první závod v motopytlingu. Byli mezi nimi místní Lhoťáci, kteøí byli poøadateli v èele s Miroslavem Vraným, který akci vymyslel a dostavilo se mnoho pøespolních ze Sytna, Sulislavi, Hnìvnic, Heømanovi Huti, Kladrub a Støíbra.

Startovalo celkem 11 dvojic, kdy tým tvoøil jezdec a spolujezdec, který se vozil na kurtou pøipevnìným pytlem. Závod byl rozdìlen na 3x1 kolo. Všichni jezdci i spolujezdci se shodli na tom, že i pøes nároènost jak uøídit motocykl, tak udržet stabilitu na pytli, byla akce velice vydaøená a urèitì to prvním roèníkem neskonèilo. 

Vítìzi 1.Lhoteckého motopytlingu byli jezdec Morávek Miloš st. a spolujezdec Heøman Milan, druhý byl Vraný Petr a spolujezdec Žibrita Marek, tøetí místo obhájil Valeš Jiøí a spolujezdkynì Vraná Petra, jako ètvrtí se umístili Šebestík Pavel a jeho spolujezdec Muzikáø Ondøej, páté místo mìli Morávek Miloš ml. a spolujezdec Veverka Jan, šestí byli Jarolím Jan a spolujezdec Škorvánek Jaroslav, na sedmém místì se umístili Vraný Dominik a spolujezdec Pažout Filip, osmí byli Nedvìd Václav ml. a spolujezdec Blaško Roman, deváté místo obhájili Strejc Jan a spolujezdec Øezníèek Luboš, desáté místo obsadili Nedvìd Jaroslav ml. a spolujezdec Bartonìk Michal a poslední zùèastnìní, kteøí z technických dùvodù nedojeli byli Strejc Michal a spolujezdec Štìpán Pavel, který si pak jízdu vynahradil pøedvedenou show na tandemovém padáku. 

Po skonèení závodu se jel ještì klasický "snìhokros" už bez spolujezdcù, který vyhráj Nedvìd Jaroslav ml. Poslední závod si s nima støihl i Strejc Václav, který místo na  motocyklu závodil se svým traktorem.

Po celou dobu akce bylo i pro diváky pøipravené obèerstvení, hoøel oheò k zahøátí, zázemí bylo vynikající a ohlasy jen kladné ze všech stran.

Jménem Lhoteckých chceme všem velice podìkovat za úèast a podporu akce, také Lucii Jarolímové za zdokumetování celého dne a jsme velice rádi, že se využilo krásné sluneèné zimní odpoledne k tak povedené akci.





Dne 06.02.2017:Petra Vraná





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro