Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 3. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



8. ročník Stříbrské voříškiády je za námi


vyhráli všichni, kteří přišli....

V nově otevřených prostorách kynologického cvičiště se uskutečnil 8. ročník Stříbrské voříškiády.

Přihlásilo se 17 pejsků, kteří byli rozdělení na velké a malé a ti, co stanuli na stupních vítězů v  jednotlivých kategoriích si odnesli poháry a všichni účastníci pamětní medaile. Díky štědrým sponzorům účastníci obdrželi i věcné dárky.

V hlavní soutěži O nejkrásnějšího voříška si titul Absolutní vítěz a pohár odvezla Petra Kolegarová s fenkou Tarou z Plzně, zvláštní cenu rozhodčí udělily veteránům šestnáctileté Belle s paničkou Šárkou Juhošovou z KV a dvanáctiletému Jerrymu Míši Dulkové, kteří úspěšně abslvovali všechny soutěže, což bylo velmi náročné vzhledem k horku, které panovalo celý den. Ocenění účastníkům předával starosta Stříbra Bc. Karel Lukeš

Po hlavní soutěži se pokračovalo v těch  doplňkových, O nejšikovnějšího voříška zabojovaly Sinci Barči Váchové a Wendy Šárky Juhošové, Nejoriginálnější masku si připravily Bella se Š. Juhošovou a Sára s Miloslavou Kašparovou.

Na závěr zůstal Tajný pětiboj, ale protože vedro vyhnalo některé původní závodníky, tak startovní pole doplnily členky klubu, které s sebou měly své miláčky. Vyhrál každý, kdo splnil záludné disciplíny, které prověřily souhru páníčků a psů a tak si všech 13 účastníků vyzkoušelo na bedně nejvyšší post. Nicméně největší odměnou pro všechny, kteří vydrželi, byla dobrá nálada a krásná atmosféra.

Pro diváky připravila Kačka Mattuschová Alíkův test, ve kterém mohli prověřit své znalosti o psech a všichni se mohli zúčastnit tomboly Šťastných deset a odnést si tak pěkné výhry, které dodali sponzoři akce.

Komise rozhodčích ve složení Andrejka Popovičová, Jarča Potužáková, Janička Svobodová a Peťula Lagová posuzovaly spravedlivě a s citem. O občerstvení a žaludky všech přítomných se báječně starali Moni Šmolíková a Lukáš Pubrdle, fotili Niki Demeterová, Tallík, Žanet Šnajdrová a Pája Vaniš, nákupy oběhala Evina Hanzlíková, Šťastných deset se šarmem obstarala Sabča Šobrová, všechny důležité věci dodaly Janička Abrahamová a Iva Ženíšková a technické zabezpečení akce bez problémů zvládla Stáni Šůsová. 

Z pohledu organizátorů se akce vyvedla a jako první v novém se nesmazatelně zapíše do historie klubu. A  tak nezbývá, než poděkovat všem sponzorům, kteří dodali ceny do tomboly a dárky pro soutěžící a hlavně všem, kteří přišli a Voříškiádu si užili. Ahoj za rok.

 

Ivana Šůsová, předsedkyně ZKO 57 Stříbro

 

ve fotogalerii jsou jen střípky z celého dne, ale na našich stránkách v sekci Voříškiáda 2016 najdete vše od našich fotografů





Dne 12.09.2016:Ivana Šůsová


12.09.2016 - 13:13:53
Ivča - Děkuji za upozornění, už jsem to opravila :-)
12.09.2016 - 10:21:01
laco9717 - Fajnová akce, budiž pochválena. Jen drobná připomínka, spíše pro budoucnost - prosím na tento web dávejte fotky v rozlišení cca 800 pixelů (max 1000) na delší straně. Když necháte v origo rozlišení, tak se vám fotka zobrazí větší než je obrazovka...a je to úmorné a odrazující pro většinu, co si chtějí fotky prohlédnout. Schválně, koukněte na to... Děkuji, přeji stálou radost z pejsků a dobré světlo pro focení Laco Kajaba



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro